SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İş, Sanat, Siyaset İle Medya Temsilcileri GMG İftarında Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ogün gazetesi ve Gün Medya Grubu, “İftar yemeği ve Yılın Enleri Ödül Töreni” iş, sanat, siyaset ile medya dünyasını buluşturdu. Her Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirilen Ogün Gazetesi İftar Yemeği ve Gün Medya Yılın Enleri Ödül Töreni Greenpark Hotel Bostancı’da 500 seçkin davetlinin katılımı ile düzenledi.
Okunan ilahiler ve semazen gösterilerinin ardından birbirinden değerli hocaların duaları ve ezanı şerifin okunmasının ardından oruçlar açıldı. Yapılan iftar duasının ardından dualar edildi.
GECENİN ŞEREF KONUKLARI DARÜLACEZE SAKİNLERİ OLDU
Ogün gazetesi Geleneksel İftar Yemeği ve Yılın Enleri Ödül Törenine Darülaceze Sakinlerinin 50 kişilik bir grup ile katılmaları organizasyonu daha anlamlı hale getirdi.
Sultan Abdülhamid Han’ın yadigârı olan Darülaceze Müessesesi’nin sakinleri, İsmail Özkan’ın İlahileri, Doğuş’unda günün anlam ve önemine uygun seslendirdiği eserler ile keyifli bir vakit geçirdiler.

 
Ogün Gazetesi’nin Geleneksel hale getirdiği iftar yemeği organizasyonuna katılmaktan çok mutlu olduklarını belirten Darülaceze sakinleri, kendilerini buraya davet eden gazete yöneticileri ile bu imkanı sağlayan yöneticilere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Program Kral Grubu Haber Müdürü Utku Görkem Kırdemir sunuculuğu son 10 yılın en iyi devlet adamı ödülüne layık görülen Başbakan ve 12. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen mesajın okunmasıyla başladı. Mesajın okunmasının ardından davetliler uzun süre başbakanın sözlerini alkışladılar.
‘SON 10 YILIN EN İYİ DEVLET ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’
Başbakan recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajında, “Sevgili kardeşim programımdaki aksilik nedeni ile iftarımıza ve Ogün Gazetesi’nin bana layık gördüğü ‘Son 10 Yılın En İyi Devlet Adamı Ödülü’nü almaya yetişemiyorum, hakkınızı helal ediniz.

 

Ödülümü Allah’ın izni ile şerefle saklayacağım ve layık olmaya çalışacağım. Ogün Gazetesi yetkilileri ve tüm çalışanlarına sevgilerimi sunarken, iftar yemeğinde bulunan tüm vatandaşlarımın mübarek Ramazan-ı şerifini kutlarım” ifadelerine yer verdi.

 
Yılın en başarılı işadamı Ali Koç olurken, Yılın en başarılı işkadını Güler Sabancı, Yılın en başarılı yöneticisi ise Hüsnü Özyeğin seçildi.
Hayati Yazıcı Yılın Bakanı, Taner Yıldız en güvenilir siyasetçi seçilirken, yılın başarılı kadın siyasetçisi ödülünün sahibi Güldal Akşit oldu.
Kosifler Oto-Selim Kosif Yılın Girişimci İşadamı ödülünü Gün Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Rumi Aygün’den aldı.
Triko Mısırlı- Cengiz Enginler Yılın Tekstil Firması ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni işadamı Haydar Erdoğan’dan aldı.
Pakistan Başkonsolosu Yousaf Junaıd Yılın En Başarılı Başkonsolosu ödülünü Ogün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferhat Yıldırım’dan aldı.

 
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) eski Başkanı ve Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin Son Yılların En Başarılı Bürokratı ödülünü Fenerbahçe Spor Kulubü eski Başkanı Metin Aşık’tan aldı.
Çekoil – Ahmet Çeken Yılın En Başarılı Petrol Şirketi ödülünü Basın Konseyi Vakfı Yüksek Kurul Üyesi Kenan Akın’dan aldı.
Senegal Fahri Başkonsolosu Nihat Boytüzün Yılın En Başarılı Fahri Başkonsolosu ödülünü, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) eski Başkanı ve Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin’den aldı.

 
Sema Çelebi Yılın En Başarılı Kadını ödülünü, Kosifler Oto Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kosif’ten aldı.
Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Sema Çelebi, “heyecanlanmadım desem de, şaşırmadım desem de yalan olur. Hem şaşırdım, hem de heyecanlandım.

 

Heyecanlanma sebebime gelince, Ogün Gazetesi’nde yıllarca köşe yazıları yazdım ve gazete ekibi ile yıllarca beraber emek verdik. Ben buradan Ogün Gazetesi yöneticilerini, çalışanlarını ve özellikle işadamı Cengiz Aygün’e sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

 
Basın Konseyi Vakfı Yüksek Kurul Üyesi Kenan Akın, Yılın Duayen Gazetecisi ödülünü Gün medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün’den alırken, günün anlam ve önemine uygun da bir konuşma yaptı.
Türkiye Gazetesi Genel yayın Yönetmenliği, Ortadoğu gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği ve en son olarak ise Ogün Gazetesi’nin

 

Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan Kenan Akın, “Ödülü Cengiz Aygün beyefendiden almam beni gerçekten çok duygulandırdı. Kendisine nezaketi, kibarlığı ve alçak gönüllüğü nedeniyle her zaman hayran olmuşuzdur. Bugünden itibaren nerede kalmıştık diyerek önümüzdeki sayıdan itibaren gazetemizde yazmaya devam edeceğim” diyerek aldığı plaketten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yılın Başarılı Otomotiv Şirketi ödülü Mermerler Otomotiv’in oldu.
Varyap- Erdinç Varlıbaş Yılın En Başarılı İnşaat Şirketi ödülünü Gün Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aygün’den aldı.
Sanatçı Bahar Öztan Yılın En Çok Sevilen Sanatçısı ödülünü Sanat camiasının abisi Şahin Özer’den aldı.

 
Flash TV – Gökhan taşkın Yılın En Başarılı Sunucusu Ödülünü Ogün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferhat Yıldırım’dan aldı.
Gazeteci-Yazar Nalan Erbaş ödülünü Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin’den aldı.

 
Ali Sait Mökükçü ödülünü Kral Grubu Haber Müdürü Utku Görken Kırdemir’in iltifatları eşliğinde Gün Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Rumi Aygün’den aldı.
Gazeteci-Yazar Murat Keçeci ödülünü Ferhat Yıldırım’dan, Gazeteci-Yazar ve Siyasetçi Lokman Adil Arıcı ödülünü Utku Görkem Kırdemir’den alırken, Moda Yazarı Ebru Aygün ise ödülünü Nalan Erbaş’tan aldı.

 
Objektif Programı Yapımcısı Kadir Çelik, Sağlık Camiası Duayenlerinden Op. Dr. Akil Tayyareci, Spor Camiası Duayen Yorumcusu Sabri Ugan, Gazetemiz Yazarlarından Mustafa Öztürk, İsmail Çetin, Bora Baysal, Özlem Ağca, Faik Erdoğan, Arzu Aydın Koç ödül alan isimler arasında yer aldı.

 
Radyo Trafik’in Yılın En İyi Çıkış Yapan Tematik Radyosu ödülünü ise Gün Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Rumi Aygün verdi.
Kanal 60 TV Genel Müdürü Hüseyin Kömür Yılın En İyi Çıkış Yapan Uydu Kanalı Ödülü’nü Ogün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferhat Yıldırım’dan aldı.

 
Yılın En Başarılı Radyocusu Ödülü Kral TV (Gezegen Mehmet) Mehmet Akbay’ın oldu.
Yılların En Sempatik Sanatçısı ödülü ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu’nu olurken, ödülünü Sanat Camiasının abisi Şahin Özer’den aldı.

 
Yılın En İyi Komedyeni Ödülü Hayrettin Karaoğuz’un, Yılın En Başarılı Sanatçısı Orhan Ölmez’in olurken, Yılların En Usta Sanatçısı Ödülü Ayla Algan’ın oldu.
Ünlü Yapımcı Şahin Özer, Yılların Sanatçı Dostu Ödülü’nü Ogün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferhat Yıldırım’dan aldı.
Sanatçıların abisi Ünlü Yapımcı Şahin Özer, dostlarla beraber olmanın sevincini yaşadığını belirterek, ödülden dolayı Ogün Gazetesi ve Gün Medya Grubu Yöneticilerine teşekkür etti.

 
Burak Kut, Yılın En Mütevazı Sanatçısı ödülünü, Emre Aygün’den aldı.
Sanatçı Doğuş, Yılın En Yardımsever Sanatçısı Ödülü’nü Gün Medya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aygün’den aldı.
İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Engin Köklüçınar, Yılın Onur Ödülü’nü Gün Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Rumi Aygün’den aldı.

 
Türkmen Kurultayı Kurucusu Cüneyt Mengü, Yılın Şeref Ödülü’nü Senegal Fahri Başkonsolosu Nihat Boytüzün’den aldı.
Ödülünü alırken burukluk içerisinde olduğunu söyleyen Türkmen Kurultayı Kurucusu Cüneyt Mengü, “Türkmen kardeşlerimiz hayatlarını kaybediyor. Binlerce kardeşimiz yardım bekliyor. Ben buradan gazete yönetcilerine teşekkür ederken, Türkmen kardeşlerimize karşı duyarlı olduklarını bildiğim için o nedenle de teşekkür ederim” diyerek konuştu.

 
Babıali Dergisi Yöneticilerinden Serkan Akın, Yılın En İyi Dergisi Ödülü’nü, Ferhat Yıldırım’dan aldı.
Kamelya World Hoteller Zinciri, K Grup Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı ve Nijer Türkiye Akdeniz Bölgesi Fahri Konsolosu Yahya Kurt, Yılın En İyi Turizmcisi Ödülü’nü, Senegal Fahri Başkonsolosu Nihat Boytüzün’den aldı.
Sanatçı ve Oyuncu Yaşar Alptekin, Yeşilçam’a Katkı Ödülü’nü Gün Medya Grubu Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Demircan’dan aldı.
Türk Sineması ve Dizi oyuncusu Yılmaz Köksal, Yeşilçam’ın unutulmaz jönü Murat Soydan ve Sanatçı Baha’da ödül alanlar arasında yer aldı.

 
Ünlü Model Tuğba Özay ödülünü Ogün gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferhat Yıldırım’dan alırken, Meral Konrad’ın ödülünü ise Gün Medya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aygün verdi.
Gecenin sunuculuğunu yapan Utku Görkem Kırdemir Ogün Gazetesi’nin kendisinin ilk çocuğu olduğunu ikinci çocuğu olan Çağrı’nın ise 2 yıl kadar önce Dünya’ya geldiğini söyleyerek konuştu.

 
Konuşmasına duygulu olduğunu belirterek devam eden Kırdemir, “evet, ilk çocuğum dedim Ogün Gazetesi’ne sebebine gelince; kurulduğu günden bu yana ogün ailesinin içindeydim. Abilerim kardeşlerim canlarım ile beraber yazdık ve çizdik bu gazetede.” diyerek bu organizasyonda olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

 
Ödül töreninin ardından sahne alan Hüner Coşkuner gecenin manevi ruhuna uygun önemli eserler seslendirirken, Sanatçı Doğuş’ta birbirinden değerli şarkıları darülaceze sakinleri için söyledi.

 
Modacı Ebru Aygün tarafından hazırlanan ve ünlü modeller tarafından sunulan mini tişört defilesi ise gecenin ilgi gören detayları arasında yerini aldı.
İftar öncesinde başlayan programa sahura kadar devam etmesi iftar sahur arası dev organizasyon şeklinde davetliler tarafından isimlendirildi.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]