SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Engelli Ve Aileleri İftarda Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Küçükbakkalköy’de üyeleri ile engelli dostlarını buluşturduğu gelenekselleşen sokak iftarı düzenledi.İftara Ataşehir Kaymakamı da katıldı.
Bölgenin ilk Engelliler ve Aileleri adına kurulan Eski adı Kadıköy (Erengazi) Sakatlar Derneği yeni ismi Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Küçükbakkalköy’de üyeleri ile engelli dostlarını buluşturduğu gelenekselleşen sokak iftarı düzenledi. İftara Ataşehir Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU teşrifleri ile onurlandırdı.

 

 

Başkanlığını Birol Ekşi’nin yaptığı ilçenin en eski engelli derneklerinden olan Ataşehir Engelliler Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini dernek merkezinin olduğu sokakta verdi.

 

 

Ataşehir Engelliler Derneği’nin düzenlediği sokak iftarına CHP İstanbul Milletvekili Kadri Gökmen Öğüt, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, CHP Ataşehir İlçe BaşkanıHakkı Altınkaynak ve yöneticileri, İnönü Mahalle Muhtarı Songül Tolunay ile birlikte kardeş dernekler; Engüçder Başkanı Vahap Koçak ve yöneticileri, TSD Pendik Şubesi Nur Özgen ve yöneticileri, Gülenyüz Yaşamla Mücadele Derneği Başkanı Muharrem Çoban, çok sayıda eğitimci ve STK başkan yönetici ve temsilcileri, engelliler ile aileleri ve çok sayıda engelli dostu davetli katıldı.

 

 

Her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdikleri, Ataşehir Engelliler Derneği’nin düzenlediği İftara katılarak destekleri ile kendilerini onurlandıran CHP İstanbul Milletvekili Kadri Gökmen Öğüt, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte tüm engelli dostlarına, engellilere verdikleri destek için teşekkür eden Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol Ekşi, aslında Bölgedeki kardeş dernekleri ile birlikte ortak bir noktada genişletilmiş büyük katılımlı Ataşehirde 17 Mahallede ikamet eden gerçek ataşehirli engelli bireylerimiz ve ailelerine yönelik iftar vermeyi planladıklarını, Mahaliyetli olduğundan dolayı Atatürk -Kayışdağı-Mevlana-Ferhatpaşa -ve çevrelerine yönelik ENGÜÇDER Engelli Ailelerini Güölendirme ve Kültür Derneğimizle 17 Temmuzda ve diğer mahallelerimiz için Sevgi Seli Engelliler Derneği ve Derneğimiz eş zamanlı aynı gün 20 Temmuz akşamı derneklerimizde verdiğimiz iftar ile gönüllerde buluştuk ifadesini kullandı.

 

Kardeş Dernek Başkanlarım Sayın Fahri KOL ve Vuhap KOÇAK’a teşekkür ederim dedi. Ataşehir Şubeliği için de Türkiye Sakatlar Derneği’ne başvurduklarını, bayramdan sonra TSD Ataşehir Şube’liğini de alarak Ataşehir Şubesi olarak TSD’yi temsil edeceklerini bu konuda Ataşehir Belediyesi tarafından ortak hizmetlerde kullanılmak üzere K.Bakkalköydeki şimdiki yerlerinin tahsis edildiğini söyledi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]