SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Çanakkale’de

Yayınlanma:
ABONE OL

“UYUŞTURUCU ÜRETEN VE PAZARLAYANLARA VERİLECEK CEZALAR 2 KATINA ÇIKARILDI”

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, başta bonzai olmak üzere tüm uyuşturucu maddelerle etkin şekilde mücadele etmek için eylem planı hazırlandığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, üreten ve pazarlayanlara verilecek yasal cezaların 2 katına çıkarıldığını belirtti.

 

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale Valiliği ziyareti esnasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başta bonzai olmak üzere uyuşturucu maddeyle daha etkin mücadele edebilmek için eylem planı hazırlandığını söyledi. Uyuşturucuyla mücadele konusunda 7 bakanlığın ortak çalışma yaptığını hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, “Önümüzdeki 15-20 gün içerisinde gerek bakanlıkların alması gereken önlemler gerekse ortak yol haritası şekillendirme çalışmaları devam ediyor.

 

Buna Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanlığından yetkililer dahil edildi. İnşallah en kısa zamanda, topluca, tütünle mücadele çalışmalarında olduğu gibi uyuşturucu ile mücadelede de bir eylem planı hazırlamış olacağız. Zaten yasal düzenlemeleri Haziran ayında yapmıştık.

 

O anlamda, yasal düzenlemelerin caydırıcılığı kamuoyuna yansımamış olabilir. Ama biz uyuşturucunun gerek üretiminde gerek pazarlamasında, ulaştırılmasında tüm kademelerdeki cezaların, Haziran ayında Türk Ceza Kanununda yaptığımız değişiklikle, cezalarda eskiye oranla 2 misli ya da daha üst sınırlara taşıdığımız cezalar oldu. Yasal düzenleme konusunda olağanüstü bir yeni tedbire gerek var mı yok mu? Onu bu çalışmadan sonra göreceğiz ama yeni yasal düzenlemeler zaten gereken caydırıcılığı gösterecektir” dedi.

 

Valilik ziyareti esnasında Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Bakan Müezzinoğlu’na tablo hediye etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale Valiliğini ziyaret ettikten sonra yapımı devam eden 400 yataklı Çanakkale Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı

 

– MÜEZZİNOĞLU, SOKAK İFTARINA KATILDI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale programı kapsamında, Barbaros mahallesinde düzenlenen sokak iftarına katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Barboros mahallesinde düzenlen iftar programına katıldı. Mahalleye gelişinde, iftar masalarını gezip, halkla sohbet etti. Burada konuşan Müezzinoğlu, Dünya’da süren bu zulümlerin bitişi içinde bu millet ve bu ülkeye ihtiyaç olduğunu belirtti.

 

Müezzinoğlu, “Filistin’de ve Gazze’de oradaki kardeşlerimizi katleden, gençlerimizi, çocuklarımızı katleden zalim İsrail’in ve o zalimlere destek verenlerin inşallah bundan sonraki süreçte daha çok huzurun ve barışın geleceği Dünya’nın vesile olmasını bu sofralarda ki dualarımız inşallah vesile olur.

 

Dünya’da süren bu adaletsizliğe, Dünya’da süren bu zulümlerin bitişi içinde bu millete ve bu ülkeye ihtiyaç var. Bayramdan sonra bir seçim var inşallah Cumhur, başkanını seçecek, Cumhur ilk defa reisini seçecek yani 10 Ağustosta Cumhur, başkanını seçecektir.

 

 

Şimdiden kendi kalbimizin sesini dinleyerek, kendi gönlümüzün yol haritasını izleyerek aklımızın değerlendirme yaparak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünde inşallah muasır medeniyet seviyesinin üzerinde ki o hedefe yürüyecek liderimizi seçeceğiz “ dedi.Bakan Müezzinoğlu, Çanakkale’de yüzlerce vatandaşla birlikte, Kadir Gecesinde teravih namazını Şehitler Abidesinde kıldı.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]