SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe Belediyesi’nden çalışanlarına bayram hediyesi…

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe Belediyesi’nin Altayçeşme Mahallesi Organik Pazar’da düzenlediği iftar yemeğinde, Maltepe Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 

İftar yemeğine CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve eşi Çiğdem Kılıç başta olmak üzere, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Leyla Ünver ve Sinan Çetiz, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, şehit aileleri, gaziler, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

KILIÇ: RAMAZAN HALKIN SOFRASIDIR

Maltepe Belediyesi İnanç Birimi’nden Ömer Özcan’ın verdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası katılımcılarla iftarını açan Başkan Ali Kılıç, masaları tek tek dolaşarak herkesle tokalaştı. “Emek yüce değerdir” pankartları altında, dualar eşliğinde Ramazan’ın anlam ve öneminin anlatıldığı konuşma sonrası bir konuşma yapan Kılıç, katılımcılara teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:
“11 ayın sultanı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşıyoruz. Birliğin, barışın ve kardeşliğini pekiştiği bir Ramazan’ı beraber geçirdik. Buna katkı sunanlara teşekkür ediyorum.

 

Ramazan berekettir, Ramazan itikattır, Ramazan imandır, Ramazan hoşgörü, Ramazan sevgi, Ramazan sevdadır. Ramazan nefsimize sahip olmayı öğretir. Sofralarımızda zengin-fakir ayrımı yapmamayı öğretir. Ramazan, beş yıldızlı otellerin iftar sofrası değil, burada, Organik Pazar’da düzenlenen halkın sofrasıdır.”

 

 

“GAZZE’DEKİ TRAJEDİ SONA ERMELİ”

Konuşmasında, Maltepe’de 16 noktada düzenlenen iftarlardan da bahseden Kılıç, “Bu Ramazan’ı İslam alemi buruk geçiriyor. Ulu Önder Atatürk’ün şiarıyla ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ diyerek Gazze’de yaşanan insanlık trajedisinin sona ermesini diliyoruz. 3 günlük yas ilanı nedeniyle kültür programlarımıza ara verdik” dedi.

 

 

“HALKIN ÖNÜNDE İMZAYI ATIYORUZ”

“Toplu iş sözleşmesine siz değerli halkımızın önünde imza atıyoruz. Ben bu vesileyle ömrünü insanlara hizmete adayan belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Dileğimiz o ki elimizde imkanlar olsun, onlara da iyi bir olanak sağlayalım. Ne dedik, dayatan değil danışan bir belediyeyiz” diyerek konuşmasını sürdüren Kılıç, daha sonra sözü CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e verdi.

 

 

TEKİN, İHSANOĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

Tekin konuşmasında Ali Kılıç’a teşekkürlerini ilettikten sonra, “İslam aleminin en kutsal ayındayız, insanların nefislerini terbiye ettiği bir aydayız. Ancak bu topraklar, kanla, gözyaşıyla, acıyla sulanıyor. Gazze’de bir vahşet yaşanıyor. Bunun sona ermesini diliyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi iktidar bu vahşetin durdurulması noktasında ivedi olarak harekete geçerse, onların arkasında olacağız” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na da destek isteyen Tekin, “Bizleri ve Ortadoğu’yu düştüğü bu karanlık bataklıktan, İslam coğrafyasında bilgisi, birikimi, tecrübesi olan ve sorunların çözümünde ciddi politikalar geliştirmiş bir isim Ekmeleddin Bey kurtaracaktır” şeklinde konuştu.

 

 

SENDİKADAN KILIÇ’A “İMZA” TEŞEKKÜRÜ

Yapılan konuşmalar sonrası Maltepe Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) arasında halkın önünde, toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yoğun alkış eşliğinde düzenlenen imza töreninde sendika temsilcileri Başkan Kılıç’a teşekkür etti. Tören sonrası, Kılıç’a bir vatandaş, yaptığı resmi hediye etti.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]