Başkan Öz, “Ada Tesisleri onaylandı”

Yayın: 14:09 - 10.11.2009
Güncelleme: 14:09 - 10.11.2009

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Büyükada Orman Kampı ve Plaj tesislerinin kira sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal halkına önemli MÜJDE verdi. 

Kartal halkını denizle buluşturacak olan Büyükada Orman Kampı ve Plaj Tesisleri ihalesini kazanan Kartal Belediyesi’nin kira sözleşmesi ilgili bakanlıkça imzalanmıyordu. Bünyesinde, orman içinde müstakil dinlenme mekânları, Otel, Havuz, Restorant, Gazino, Piknik ve gezi alanları ve plaj bulunan tesislerin sözleşmesini ilgili bakanlık imzaladı.

Kartal Belediyesi’nin ihaleyi kazanmasına rağmen ilgili bakanlığın kira sözleşmesini imzalamaması ve ya geciktirmesi konusunda yoğun bir çalışma başlatan ve bu konuda geri adım atmayan Kartal’ın CHP’li Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP’li belediyenin önüne çıkartılan tüm engelleri bir aştı ve Büyükada Orman Kampı Plaj Tesislerini Kartal halkını kazandırdı.

 

Özellikle Kartal halkının yararlanacağı Büyükada Orman Kampı ve Plaj Tesislerinin kısa bir süre sonra bakım ve onarım çalışmalarının başlatılacağını hatırlatan kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz,” İhalesini kazandığımız Büyükada Orman Kampı ve Plaj tesislerinin kira sözleşmesi imzalandı.

RESTORASYON ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAK

Kartal’ın güzel insanlarını denizle buluşturacak olan projemiz gerçekleşti. Bu arada Nevşehir’deki Turistik Bölge Otelini de satın alarak Kartal Belediyesinin malı yaptık.

Büyükada Orman Kampı ve Plaj tesislerinin ön bakım çalışmaları ve ilave birim çalışmaları en kısa süre de başlatılacak. Bu arada Nevşehir’deki Otelimiz inde bakım ve onarım çalışmaları başlatılacak. Her iki tesisimizde Kartal halkına hayırlı ve uğurlu olsun.

Başkan Öz, Kartal belediyesi olarak mevcut tesislere tesis katmak için yoğun bir çalışma başlattıklarını da sözlerine ekledi.

 

Fethi Satıcı

Exit mobile version