SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Denktaş ve Erbakan Kıbrısın Fethi Panelinde buluştular

Yayınlanma:
ABONE OL

DENKTAŞ, KKTC DEVLETİMİZİN YAŞATILMASI İÇİN BU YOLA BAŞ KOYDUK
ERBAKAN,1974 BARIŞ HAREKATINI” BAŞLATIN” EMRİNİ BABAM ERBAKAN VERDİ

 

 

Erbakan Vakfının düzenlemiş olduğu “Kıbrıs Fethi’nin 40. Yıl dönümü” konulu panele Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti DP. Genel başkanı ve Başbakan yardımcısı Serdar Denktaş, KKTC’nin İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer, Adalet eski Bakanlarından İsmail Müftüoğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Muharip Gaziler derneği Pendik Şubesi Başkanı Sefa Altınparlar, Kıbrıs Gazileri, Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Cemiyeti Genel Başkanı Rüşat Aydoğan, Kartal Belediyesi SP Başkan adayı İsmail Kızılgöz,İstanbul Olimpiyat Güreş Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Harun Doğan,güreş takımı ve Kıbrıs davasına inanmış ve gönül vermiş vatandaşlar katıldı.

 

unnamed (3)
ÇOŞKU VE HEYECAN VARDI
Pendik Grin park Otelde gerçekleştiren panel, bir dakikalık saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal marşımız okundu. İstanbul mehteran bölüğünün muhteşem konseri ile başlayan panelde birer konuşma yapan Serdar Denktaş ve Fatih Erbakan ve İsmail Müftüoğlu çoykuyla alkışlandı.
“ KATLİAM YAPACAKLAR”
KKTC Başbakan yardımcısı Serdar Denktaş, KKTC’nin ilelebet yaşatılacağını ve yaşatılması için yola baş koyduklarının altını çizdi. Denktaş,” Bir Manga Askeri çekmeye kalksak ertesi gün “Bir manga çektiler amma aslında çekmediler “ diyecekler.”kontrol altına alınmasını istiyoruz “diye baskı yapacaklar ve arkasındanda “Çözüm bulundu” diye Orduyu Kıbrıs’tan çıkaracaklar. Sonrası mı? AB vatandaşı olan,Türkçe konuşmayı bilen Kıbrıs’lılar olarak Adadan temizlemenin önünü açacaklar. 1974’te Türkiye sayesinde yapamadıklarını,2070’ lere kadar taşıyarak gerekirse yapmaya çalışacaklar”yorumunu yaptı.
“YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ”
Denktaş, şöyle devam etti:” Şu anda ada’da gazilerimiz sayesinde,hiç bilmedikleri bir ada’da şehit olan Anadolulu gençler sayesinde ve yıllarca Anadolu’ya güvenerek büyük bir mücadele veren Mücahitlerimi,babalarımız,dedelerimiz sayesinde.Ne bayrağımızdan ne kimliğimizden dilimizden ve dinimizden kopmaksızın belli bir noktaya kadar geldik.Bundan sonra Kıbrıs davası belirsizlik içinde kalmamalı. Erbakan hocanın dediği gibi masadan kalkma cesaretini göstererek”Yeter artık bu belirsizlik içersinde Kıbrıslı Türkü tutma hakkınız yoktur” diyerek, “Bu devleti daha ileriye nasıl götürebiliriz” i bütün dünyanın gözüne sokarak yolumuze devam etmeliyiz” ifadesini kullandı.

unnamed (2)
“HAREKÂT EMRİNİ ERBAKAN, HOCA VERDİ”
Eski Başbakanlardan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan Vakfının Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kıbrıs Barış Harekatının başlatılma ermeni dönemin başbakanı Bülent Ecevit’in vermediğini hatırlattı ve konuya şöyle açıklık getirdi: “ Rahmetli Bülent Ecevit’i Londra ya uğurladıktan hemen sonra, dönemin Genel Kurmay Başkanı rahmetli Semih Sancar beyle ve kuvvet komutanları ile durum değerlendirmesi yaptı ve “Öyleyse gemileri yükleyin ve harekatı başlatın” emrini veren Prof.Dr. Necmettin Erbakan’dır” hatırlatması yaptı.
“GEMİLERİ YÜKLEYİN”
Erbakan, şöyle devam etti:” Kendisine haklı olarak kuvvet komutanlarımızın “Sayın hocam; bundan önce aynı işi iki defa yapmaya kalktık ve gerisi geriye döndük, çıkartmaya gerçekleştiremedik. Bu seferde aynı durumla karşılaşacak olursak Türk Ordusu olarak Dünya’da hiçbir itibarımız kalmaz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak dünya’da hiçbir itibarımız kalmaz.Sizi uyarıyoruz” dedikleri zaman babam Erbakan şöyle cevap verdi. “Şu anda karşınızda farklı birisi duruyor biz Milli Görüşüz Milli Görüş diğerlerine benzemez Gemileri yükleyin ve arkanıza bakmadan Kıbrıs’a çıkın” sözünü söyleyen Prof.Dr. Erbakan hocamız”şeklindeki açıklaması bir anda salonda yankılandı ve “Mücahit Erbakan” şeklinde solugan atıldı.
“DİĞERLERİ HAVA-CİVA’DIR”
Adalet Eski Bakanı İsmail Müftüoğlu, burada yapmış olduğu konuşmaya şöyle başladı: “Önce iki hususu belirtmekte fayda görüyorum Birincisi Necmettin Erbakan hocamız ve Rauf Denktaş Kıbrıs davasının mücadelesini başlatan iki tane insandır. Diğerleri hava-cıvadır bu kadar net konuşuyorum. İkinci husus Kıbrıs’tan buraya kadar zahmet edip, panele katılan Rauf Denktaş’ın mahdumu Serdar Denktaş. Ayrıca Necmettin Erbakan’ın mahdumu Fatih Erbakan’ı şurada gördüğün zaman tarihin tekerrür edeceğini inanıyorum.” Şeklindeki konuşması akıllarda ? İşareti bıraktı.

 

Bu arada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Altunparlar, kısa bir konuşma yaptı.

unnamed (1)
GÜREŞÇİLERLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ
Panel sonunda KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, KKTC İstanbul Başkonsolosu Fahri Umarer ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul Özel Bölge Hastanelerin Supunsoru olduğu İstanbul Olimpiyat Güreş Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı, Teknik Direktörü ve güreşçileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber-Foto:Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]