Kartalspor’da, 1461 Trabzon maçının hazırlıkları devam ediyor

Yayın: 11:39 - 06.09.2014
Güncelleme: 11:39 - 06.09.2014

Kartalspor’umuz 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına bugün Kartalspor antrenman sahasında yaptığı çalışmayla devam etti.

Saat 16:30’da Teknik direktörümüz Özgür Zengin yönetiminde başlayan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Zengin’in yardımcıları Saadettin Demirtaş, Serdar Eş, kaleci antrenörümüz Mehmet Bölükbaşı athletic trainer Mustafa Altuntaş hazır bulundu.

Kartalspor Antrenman sahasında gerçekleştirilen çalışma teknik direktörümüz Zengin’in antrenman bilgilendirme toplantısıyla başladı. Antrenmanın ilk bölümünde Isınma çalışması yapan takımımız daha sonra gerçekleştirdiği Pas çalışmasıyla antrenmana devam etti.

Antrenmanın ilerleyen bölümünde iki gruba ayrılan takımımız dar alanda 5’e 5 jokerli oyun oynadı. Antrenmanın son bölümünde 11’e 11 taktik oyun oynayan takımımız soğuma ve stretchinle antrenmanı tamamladı.

Kalecilerimiz Ozan, Hasan ve Enes kaleci antrenörümüz Mehmet Bölükbaşı eşliğinde takımdan ayrı olarak özel kaleci çalışması gerçekleştirirken 5’e 5 ve 11’e 11 oyunda kalede görev aldılar.

Sakatlıktan çıkan genç oyuncumuz Yasin Abdioğlu ve yeni transferimiz Gökhan Emreciksin takımdan ayrı kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Exit mobile version