SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Otomobiller, kışa Bilyonerle hazırlanacak…

Yayınlanma:
ABONE OL

Ve car care sektöründe yılın en büyük kampanyası; BİLYONER – SONAX KIŞA HAZIRLIK KAMPANYASI başlıyor…

Türkiye’nin ilk ve en büyük elektronik şans oyunları platformu BİLYONER ile SONAX “ARACINIZI KIŞA HAZIRLIYORUZ” sloganı ile yılın en büyük car care kampanyasına imza atıyorlar.

BİLYONER – SONAX KIŞA HAZIRLIK KAMPANYASI ile birlikte SONAX’ın Dünya çapında en çok tercih edilen uygulaması olan “SONAX BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA” uygulaması BİLYONER üyelerine çok avantajlı olarak sunulacak, BİLYONER üyelerinin araçları kış boyunca pırıltısını, ışıltısını koruyacak…

soankkkasx2

“ARACINIZI KIŞA HAZIRLIYORUZ” kampanyası ile birlikte SONAX BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA uygulaması BİLYONER üyelerine 240 TL + KDV yerine sadece 149 TL + KDV olacak.
Üstelik uygulama yaptıran her otomobil severe lastik patladığında yolda kalmanızı engelleyecek SONAX LASTİK TAMİR KÖPÜĞÜ’de hediye olarak verilecek. 

Kampanya ile ilgili merak ettikleriniz:

Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
Kampanya 05.11.2009 – 31.12.2009 tarihleri arasında geçerlidir.

Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulamasının içeriği & fiyatlandırması nedir?

SONAX BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA uygulaması ile otomobilinize
Zift- Katran Temizleme
Endüstriyel Tozlar Temizleme
Reçine Temizleme
Hare Giderme
Boya Parlatma
Boya Koruma
işlemleri yapılır.
SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulama işlem detayları;
– Otomobil yıkanarak dış temizliği sağlanır.
– Otomobil yüzeyi SONAX CLAY ile endüstriyel ve kimyasal tozlardan arındırılır.
– Otomobil yüzeyinde bulunan reçineler SONAX REÇİNE TEMZİLEYİCİ ile, ziftler SONAX ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ ile temizlenir.
– SONAX ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çizikler ortadan kaldırılır.
– SONAX NANO POLISH ile otomobil yüzeyindeki tüm hologramlar (hareler) giderilir. SONAX HOLOGRAM SPREY ile hologramlar kontrol edilir, gerekirse işlem tekrarlanır.
– SONAX POLISH WAX ile otomobil parlatılır.
– SONAX HART WAX ile otomobilin koruma işlemi yapılır.
– SONAX HART WAX uygulaması sonrasında otomobil 30 dakika beklemeye bırakılır.
– 30 Dakika sonunda SONAXMIKROFIBER HAVLU ile otomobil yüzeyi silinir, parlatılır.
Bu uygulama ile birlikte otomobilin dış yüzeyindeki tüm olumsuzluklar ortadan kaldırılır, kılcal çizikler giderilir, harelenmeler giderilir, otomobil yüzeyi SONAX cilaları ile parlatılır ve koruma altına alınır, otomobil ilk günkü ışıltısına kavuşur.

Uygulama 6 aylık bir garanti süresini kapsar.

Uygulama sonrasında verilecek SONAX LASTİK TAMİR KÖPÜĞÜ ile lastiğiniz patladığında anında müdahale edebilir 5 dakika içinde yola devam edebilirsiniz.

Patlamış olan lastiğin supabından ürünü lastiğe sıkmak yeterli olacaktır. Ürün patlak olan bölümü tamir ettiği gibi 20 ps’lik de bir basınç sağlayarak lastiğin havasının tamamlanmasını da sağlar. (Tamamen yırtılmış, büyük delik açılmış lastiklerde kullanılamaz)

Uygulama fiyatı 240 TL + KDV’dir. Kampanya kapsamında 149 TL + KDV’ye yapılacaktır.
Long araçlar (Panelvan, SUV, Hafif Ticari, E Sınıfı ve üstü araçlar) için uygulama fiyatı %30 artırılarak uygulanır.
Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?

BİLYONER üyeleri üye sayfalarına girerek hazırlanmış kuponu print etmeleri ve print ettikleri bu kupon ile SONAX Uygulama Merkezi’ne gitmeleri yeterli olacaktır.

Kampanyanın tüm otomobil severler için hayırlı olmasını diliyoruz.

BİLGİ İÇİN:216 374 91 91       www.sonaxkartal.com

İlgili Haberler

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]