İSTANBUL OPTİMUM’da Uzay macerası başlıyor

Yayın: 06:25 - 08.10.2014
Güncelleme: 06:25 - 08.10.2014

İstanbul Optimum Outlet, Planetaryum (Uzay Küresi) ile çocuklara bir uzay macerası yaşatacak. Küçükleri eğlendirirken, evren ve astronomi hakkında da kapsamlı bilgi edinmelerini sağlayan bir film gösterim alanı olan Planetaryum, İstanbul Optimum Outlet’in minik ziyaretçilerine uzay yolculuğu duygusu yaşatacak.

 

 

10 – 19 Ekim 2014 tarihleri arasında Optimum’dan 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Planateryum’da 6-10 yaş arasındaki çocukları için kendilerini uzaydaymış gibi hissetme fırsatı elde edecekler. Bu keyifli serüveni çocuklarına yaşatmak isteyenlerin, alışverişlerinin fatura ya da fişi ile danışmaya giderek, Optimum Club formunu doldurmaları yeterli olacak. Gösterim tarihleri süresince etkinliğe grup halinde katılmak isteyen ilkokul ve ortaokul öğrencileri için ise 0216 664 14 14 numaralı telefondan randevu alınabilecek. İstanbul Optimum Outlet’teki bu eşsiz deneyimle tüm çocuklar, hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir anıya sahip olacaklar.

 

 

Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katmaya devam edecek.

Exit mobile version