BB – Tepe Nautilus’ta Sanat Etkinlikleri Başladı

Yayın: 06:47 - 14.10.2014
Güncelleme: 06:47 - 14.10.2014

TEPE NAUTILUS SONBAHARDA SANAT ETKİNLİKLERİ
PROJE: NAUTILUS ile BAŞLADI

 

 

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, ziyaretçilerini sanatla buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin en önemli sanatçı ve kurumlarının sergilerine ev sahipliği yapan, gerçekleştirdiği müzayedelerle önemli sanatçıların eserlerini halkla buluşturan Tepe Nautilus, ‘Sonbaharda Sanat Etkinlikleri’ne ‘Proje:Nautilus’ ile başladı. Tepe Nautilus’un simgesi olan ve doğadaki altın oranı simgeleyen Nautilus’un güzel sanatlar fakültesi öğrencileri ve genç sanatçılar tarafından yorumlandığı ‘Proje: Nautilus’ ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

 

 
Tepe Nautilus’ta 11 Ekim’de düzenlenen ‘Proje:Nautilus’ etkinliğinin ilk bölümünde Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden altı resim öğrencisi, ressam Serpil Danışman’ın eğitmenliğinde Nautilus Meydan’da bulunan Nautilus heykelini farklı renklerle yorumladı. Proje: Nautilus’un ikinci bölümünde ise Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden Ezgi Bilgin’in küratörlüğünde ressamlar Sevim Kaya, Bedia Ekiz Nautilus heykelini kendi teknikleriyle resmederken, heykeltraş Taylan Öztürk ise Nautilus’un altın oranını kendi heykeline taşıdı. Enstalasyon sanatçısı Bayram Bek’in farklı malzemeler kullanarak dikkat çektiği Nautilus’u, aqua drum sanatçısı İbrahim Çelik müzikle Tepe Nautilus ziyaretçilerine anlattı.

 

 

 
‘Proje: Nautilus’ kapsamında ortaya çıkan eserler Tepe Nautilus sergi alanında 12-19 Ekim tarihleri arasında sergilenecek. Sanata verdiği değer ile dikkat çeken Tepe Nautilus’ta sanat etkinlikleri ekim ve kasım aylarında devam edecek.

 
Tepe Nautilus etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tepe Nautilus’u ayrıca facebook.com/TepeNautilus, twitter.com/TEPENAUTILUS34 ve instagram.com/tepenautilus linklerinden de takip edebilirsiniz.

Exit mobile version