Kriz Sancaktepe’yi Etkilemiyor!

Yayın: 09:04 - 16.11.2009
Güncelleme: 09:04 - 16.11.2009

 

Hayatı kolaylaştırma adına birçok sosyal projeyi hayata geçiren Sancaktepe Belediyesi, bunun yanı sıra işsizliği önlemeye yönelik atılan her türlü yatırım destekliyor. Sancakepe  halkına  en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Sancaktepe Belediyesi, iş verene,girişimciye,yatırımcıya  kolaylık sağlıyor.Gerçekleştiren yatırımlarla İlçe’de istihdam alanları açılırken,geliştirilen akılcıl çözümlerle Sancaktepe kısa zamanda hak ettiği kent vizyonuna kavuşuyor.

 Her platformda yatırımcıya destek sözü veren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sektörünün öncü isimlerinden biri olan Barem Market’in Sancaktepe Şubesi açılışını yaptı. Alışveriş mağaza açılış kurdelesini Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Barem Marketleri adına Genel Müdür Ahmet Kahveci ve mağaza müdürü Ersin Vural birlikte kesti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği alışveriş merkezi açılışında bir konuşma yapan Başkan Erdem şunları söyledi;’Bölge halkının en büyük sorunu olan işsizliği yenmek için yeni işyerlerini açılmasını bekliyoruz, destekliyoruz ‘dedi.

 Başkan Erdem, konuşmasının devamında; “Bir yerleşim biriminin kalkınması için, orada esnafın çok çeşitli olması gerekir. Sancaktepe’de esnafımızın daha canlanması ve bu kriz ortamından kurtulmak için herkesin yatırım yapmasını istiyoruz. Sancaktepe her geçen gün gelişip ilerlemektedir. Ancak işsizliğin çok yoğun olduğu bir kenttir. İş adamlarımızın bölgemize yatırım yapmalarını istiyoruz ve bekliyoruz. “dedi.

Başkan Erdem, genç işyeri sahibine başarılar dileyerek, bu işyerinin uzun yıllar boyunca hizmet edip kalıcı olmasını temenni etti.

Exit mobile version