Karslı, Maltepe’de Dadaşları ziyaret etti

Yayın: 22:40 - 23.11.2014
Güncelleme: 22:40 - 23.11.2014

Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, Maltepe’de Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfını ziyaret etti.

Kısa bir zaman önce kurularak önümüzdeki genel seçimlere katılması beklenen Merkez Partinin üst yönetimi, ülke genelinde yürütülen teşkilatlanma çalışmaları kapsamında İstanbul Maltepe İlçe Başkanlığının açılışı için geldiği Maltepe’de Erzurumlularıda vakıfta ziyaret ettiler.

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfında gerçekleşen ziyarette Erzurum’lu Genel Başkan Abdurrahim Karslı ve ekibini, Vakıf Başkanı Süha Dengizek ve yönetimi karşıladı.

Dengizek, siyasete eşit mesafede duruyoruz

Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi veren Dengizek, “Bizler vakfımızda siyasi misyonlardan uzak insanımıza memleketimize yani Erzurum ve Erzurum’luya faydalı olan işler yapmaya çalışıyoruz. Siyasetten uzak durmaya çalışıyoruz, fakat siyasilerimizle de gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Merkez Parti Genel Başkanının iyi bir Erzurum’lu olması bizi onurlandırır gururlandırır. Siyasi hayatında başarılar dilerken, tüm siyasetçilerimizin memleketlerine daha faydalı hizmetler yapmalarını beklediğimizi hatırlatırız.

Karslı, Kendi kültürümüzü yaşatan bu vakıflar bizleri mutlu ediyor

Nezaket ziyaretinde bulunan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, “ Erzurum’u ve Erzurumluları görmek, onlarla dertleşmek, anlaşmak ayrıca bir güzellik. Erzurumlular vakfının yerini ve faaliyetlerini gördük. Kısaca gurbette tam bir Erzurum’u andırıyor. Vakfımızın böyle kapasiteli olduğunu görmek inanın beni çok mutlu etti, doğduğumuz toprakları andırıyor, kültürümüzü birebir yaşatıyorsunuz. Ne kadar güzel aktiviteleler yapıyorsunuz, çocuklarımız bu vakıf ve derneklerde memleketten uzakta olsa kendi kültürümüze bağlı olarak yetişir. Yetkililere çok çok teşekkürler ediyorum. Bizler de yeni kurudğumuz partimizin teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Yıl sonuna kadar hedeflediğimiz bir milyon üye kaydımızı da gerçekleştirirsek işte o zaman 2015 seçimlerinde tam iktidar alternatifi oluruz diye planlıyoruz” dedi.

Exit mobile version