“ENGELSİZ SANAT, ENGELSİZ HAYAT” KOZZY’DE!

Yayın: 13:55 - 17.12.2014
Güncelleme: 13:55 - 17.12.2014

İstanbul Anadolu yakasının sadece alışveriş değil, kültür ve sanat merkezi haline de gelen Kozzy AVM, “Engelsiz Sanat, Engelsiz Hayat” projesi kapsamında, çok özel bir ekibi misafir etti.
Tiyatro Çıplak oyuncuları, Engelsiz Koro ve Okan Bayülgen’in şov programlarından da tanınan ünlü işaret dili tercümanı Neslihan Kurt’u, ağırlayan Kozzy AVM’de, bir araya gelen sanatçılar; bilinen popüler şarkıları işaret diliyle söylediler. Aynı etkinlikte gerçekleştirilen mini skeçlerle de, işitme engellilerin yaşadığı sorunlara yönelik farkındalık yaratmak amaçlandı.

“Engelsiz Sanat Engelsiz Hayat” etkinliğinde ayrıca 18 Aralık günü saat 20:30’da, Kozzy AVM’deki Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde Tiyatro Çıplak tarafından sahnelenecek olan ve işaret dili ile anlatım özelliği de taşıyan “Kayıt Dışı Hamlet” oyununun tanıtımı da yapıldı.

Tiyatro Çıplak’tan bir ilk
“Kayıt Dışı Hamlet”le bir ilke imza atan Tiyatro Çıplak, oyunu işaret dili tercümanı Neslihan Kurt ile birlikte, işitme engellilerin de izlemesine imkan sağlayacak. Kaan Basmacıoğlu’nun yönettiği “Kayıt Dışı Hamlet”in oyuncuları ise Bülent Yaşık, Deniz Özbay, Fatoş Baş, Sibel Nançin, Şeniz Kurultay ve Vural Buldu…

Exit mobile version