SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Millileri Başkan ve Güreş Ağası’nın Ziyareti Sevindirdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve 1.Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Hüseyin Aktaş, Sarıyer Mersinli Ahmet Spor Tesisleri’nde hazırlık kampına alınan Serbest Güreş Milli takım Kampını ziyaret ettiler.

Şampiyonlarla Tanıştılar

Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı M.Ali Cankatan ve Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme Kurulu eski Başkanı Metin Başdemir’in de eşlik ettiği ziyaretin milli güreşçilerimize moral verdiği belirtildi. Burada Güreş Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Karataş, Serbest Güreş Milli takım Teknik Direktörü Adem Bereket, Antrönörler Turhan Ceylan, Murat Atmaca, İshale İrbinov ve Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman ile görüşen ve hazırlık kampı ile ilgili olarak bilgi edinen Sancaktepe’nin spor sever Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe Güreşleri ağası Hüseyin Aktaş, aralarında Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ramazan Şahin, Dünya 2.Sezer Akgün ve 2009 yılı Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı Mehmet Yeşil yeşil ile tanıştırıldılar.

Teşekkür Etti

Türkiye Güreş Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Karataş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcısı M.Ali Cankatan, Güreş Federasyonu Yürütme Kurulu ve Yağlı Güreşten sorumlu Başkanı Metin Başdemir ve Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Hüseyin Aktaş’ın milli takım kampını ziyaret etmelerinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Sancaktepe Güreş Ağası Hüseyin Aktaş’ın bir süre önce Greko-Romen Güreş Milli Takım Kampını’da ziyaret ettiğini hatırlatan Ata Karataş, “ Sayın Belediye başkanımızın, başkan yardımcımızın, yürütme kurulu eski başkanımızın ve güreş ağamızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sizlerinde böyle sık sık ziyaretleriyle tabi ki pehlivanlarımız ayrı bir moral buluyor ve kendilerine gösterilen ilgi onları adeta kamçılıyor. Serbest’çilerimiz burada temel hazırlık kampı yapıyor. Danimarka’da yapılan Büyükler Greko-Romen Güreş Şampiyonası’na Dünya Şampiyonu olan Selçuk Çebi ve Nazmi Avlu’ca birer otomobil hediye edildi, özer sektör adına. Sancaktepe Belediyesi’nin özel sektör adına pehlivanlarımızı onurlandıracak. İnşallah bunun müjdesini Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem, Beyefendi verecek. Velhasıl işin kısası ve özü burda olmanızdan memnunuz. Ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güreşi Seven Bir Milletiz

Başkan Erdem, Serbest Güreş Milli Takım Kampı ziyaretini proğlamlıyan 1.Sancaktepe Güreşleri ağası ve İşadamı Hüseyin Aktaş’a teşekkür ederek söze başladı. Belediye Bünyesi’nde güreş kulüplerini kurduklarını hatırlatan Erdem, güreş milli takım kampı ziyaretiyle ilgili olarak duygularını şöyle belirtti: “ Güreş bizim Ata sporumuz Türk milleti olarak güreş izlemeyi gerçekten çok severiz. Güreşçilerimizi de yakinen takip ediyoruz. Asrın sporcusu ilan edilen, değerli hemşerim Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hamza Yerlikaya’nın büyük başarılara imza atması ilgimizi ve alakamız daha çok artı. Güreş ve güreşçilerimiz başarılı olduğu zaman mutlu oluyoruz. Millet olarak güreşe çok yaktın bir fiziki ve karakter yapımız var. Bunuda merkezi hükümet, spor il müdürlükleri, yerel yönetimler, özel kuruluşlar ve vakıflar olarak güreşin alt yapısına destek vermemiz lazım, çocuklarımızı minderde buluşturmamız lazım. Ata sporumuzu hem yaşatmalıyız hem çok sevdirmeliyiz. İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda güreşte ve diğer spor dallarında daha çok farklı başarıları millet olarak yakalayacağız. Millilerimizle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığımı özellikle vurgulamak istiyorum ve kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hatıra Fotoğrafı Çekildi

Bu arada Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman,Başkan Yardımcısı M.Ali Cankatan, Milli takım Antrenörü ve eski Dünya Şampiyonu Turhan Ceylan ve ağa Hüseyin Aktaş birer açıklama yaparak duygularını dile getirdiler.Başkan erdem ve beraberindekiler bu arada millilerimizin sabah antrenmanlarını izlediler ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]