Umutlar seneye kaldı…

Yayın: 15:01 - 17.12.2014
Güncelleme: 15:01 - 17.12.2014

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Grup İkincisi oldu.

 
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, İstanbul genelinde 169 takımın katıldığı İstanbul liseler arası 5. grup voleybol karşılaşmalarında ilk 3 maçı kazandı ancak, finalde rakibine yenilerek grubunda ikinci oldu. Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, İstanbul il genelinde ise, 169 takım arasında 10. sırada yer aldı.
Grup elemelerinde Üsküdar Amerikan Lisesini, Ümraniye Aslan Anadolu Lisesini ve Rezan Has Anadolu Lisesini aynı sonuçla 3-0 yenen Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol takımı, son maçtaki rakibi Sn. Joseph Anadolu Lisesi’ne 3-0 yenilerek grubu ikincilikle tamamladı.

 
“Hedef Kartal birinciliği.”
Grup eleme maçlarına yeni bir takımla, çok kısa sürede hazırlandıklarını ve seneye daha başarılı olacaklarını anlatan Ahmet Şimşek Koleji Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanı, Fenerbahçeli eski Milli voleybolcu Tamer İskender, “Müsabakalara 12 sporcumuzla katıldık. Grubumuzda iddialıydık, finale kaldık ama Türkiye şampiyonu olan rakibimize yenilerek grubu ikincilikle tamamladık. Aslında bu sonuç bile bizim için büyük bir başarıdır. Çünkü takımımız yeni kuruldu, 9. sınıflardan oluşuyor. Okul yönetimimiz de arkamızda duruyor, bizleri destekliyor ve her ihtiyacımızı karşılıyor. Öğrencilerimizin motivasyonu için ödüller verildi. Biz de, seneye daha iyi yerlerde olmak ve Türkiye şampiyonasına katılmak için şimdiden çalışıyoruz. Artık önümüzde Kartal Genç Kızlar Voleybol müsabakaları var. Bu müsabakalarda ilçe birinciliğini hedefliyoruz. Kızlarıma güveniyorum. ”dedi.

Exit mobile version