Başkan Ali Kılıç: “Üreten Maltepe’de baş tacı olacak”

Yayın: 08:54 - 05.01.2015
Güncelleme: 08:54 - 05.01.2015

“Üreten Maltepe’de baş tacı olacak”

 

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ” Üretenin, çalışanın baş tacı olduğu bir Maltepe için çalışıyoruz” dedi.

 

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi üyeleriyle Pazar kahvaltısında bir araya geldi.  Maltepeli esnafların geniş katılım gösterdiği  kahvaltıda, Başkan Kılıç’a da ilgi büyüktü. Daima Maltepelinin hizmetinde olacağının altını çizen Başkan Kılıç, “Benim hayatımın en büyük onurlarından biri, Maltepe’ye belediye başkanı olmak. Seçimlerde bize güvenen ve belediye başkanı yapan Maltepeli hemşerilerime, sizlerin vasıtasıyla teşekkür etmek istiyorum. İnsanlar nereden geldiğinize değil, nasıl hizmet yaptığınıza bakıyor. Siyasette söz vermek çok zordur. Ben, ‘Gecemi gündüzüme katıp Maltepeli hemşerilerimin hizmetinde olacağım’ demiştim. İşte bu sorumluluk bilinciyle her sabah Maltepe’de esnafımızın kapısını çalıyor, fikir alışverişinde bulunuyorum” diye konuştu.

 

 

KILIÇ’TAN 2 MÜJDE

 

 

Maltepe’de yapılacak olan tüm projeleri halka danışarak yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Kılıç, esnaflarla yapılan kahvaltıda Maltepelilere 2 müjde verdi. Maltepe’deki dar gelirli ailelere, özellikle kadınlara 600 TL yardım yapılacağını sözlerine ekleyen Kılıç, Konuşmasına şöyle devam etti: “600 TL Maltepe sınırları içinde kullanılsın istiyoruz. Bu anlamda çalışmamız devam ediyor. Benim hedefim verilecek para ile hem Maltepelimiz hem de esnafımız kazansın. Ayrıca ikinci müjdemiz ise; Maltepe’ye çok büyük katkıları olan önemli bir değer Süreyya Paşa’yı, 6 Şubat’taki ölüm yıldönümünde anıp ona olan vefa borcumuzu Süreyya Paşa Köşkü’nü restore ederek, Maltepe halkının hizmetine sunarak ödeyeceğiz.”

 

 

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydınevler Mahalle Muhtarı Sami Soydal da, “Seçimlerden önce Ali Kılıç’ı yeterince tanımıyorduk. Geride bıraktığımız 9 aylık süreçte, söylemlerini bizlerle bire bir paylaşmaya başlayan; sabahın erken saatlerinde esnafımızın kapısını çalan, çayını içen, 470 bin nüfuslu Maltepemizin her köşesine giden, her eli sıkan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kahvaltının ardından  Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a plaket takdim edildi.

Exit mobile version