SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe KENT KONSEYİ Kadınlar Meclisi toplandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediyesi, Sancaktepe Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Oluşumu Tanışma Toplantısını, Sarıgazi Genco Erkal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sancaktepe Kent Konseyi Kadınlar Meclisi oluşumu toplantısına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, Sancaktepe Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber, Kent Konseyi Genel Sekreteri Adem Burhan ve çok sayıda Sancaktepeli hanım katıldı.

sncktp-ism-erdem

Kent Konseyi Kadınlar Meclisi oluşumunda bir konuşma gerçekleştirilen Başkan İsmail Erdem, konuşmasında halkın iradesinin kent konseyleri ile direk yansıtıldığını her bireyin kamuya yönelik, fikir ve düşüncelerini özgürce söylediği bir oluşum olarak gördüğünü belirtti.

Kent konseylerinde kadınların rolünün bugüne kadar önemsenmediğini, ülke gerçeklerine bakıldığında kadınlarının birçok sektöre yön verdiğini ifade eden Başkan Erdem, sözlerine şu şekilde devam etti;” Annelerimiz milletimiz temel taşıdır.

Kadınlarımıza gereken önemi vermek biz kamu yöneticilerinin en büyük görevidir. Kent konseyi Kadınlar Meclisi çatı altında bir araya gelen değerli kadınlarımızın Sancaktepe ruhunu yükselteceklerine yüreğimle inanıyorum. Sancaktepe de 50 bine yakın adres var.

Bu adreslerinde oturan insanların sorunlarını birebir bilme şansızım olmaya bilir. Bu noktada Kent Konseyi Kadınlar Meclisi oluşumu ile asli vazifesi olarak sosyal duyarlılık bilincini yakalarız. Böylece Sancaktepeli vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmüş oluruz” dedi.

snc-tp-kad-mec2

Kadınlar Meclisi oluşumunu Türkiye mozaiği olarak gösteren Başkan Erdem,” Herkes Sancaktepe’de kendinde bir şey bulur.”vurgusunda bulundu.

Sancaktepe’’de kentlilik bilinci oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Erdem, İlçe için tertemiz yaşanabilir bir kent vizyonu müjdesi verdi. Seçim döneminde vaat edilen sözleri bir bir yerinde getirdiklerini anlatan Erdem,2014 yılına kadar bütün projelerin hayata geçirileceğini kaydetti.

Kent Konseyi olarak yerel ve merkezi idare ile birlikte hareket edeceklerini ifade eden Sancaktepe Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber, ise sürdürebilir kalkınma ve demokratik Sancaktepe için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı.

Ardından Kent Konseyi Kadınlar Meclisi’ne tanışma toplantısına geçildi. Sancaktepeli kadınlar, mecliste duygularını dile getirdi. Sancaktepeli kadınların ortak vurgusu ise‘Kadınlar daha çok söz sahibi olsun, sosyal hayatta kadın erkek ayrımcılığı yapılmasın’ oldu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]