Başkan Ali Kılıç kar mesaisinde

Yayın: 15:06 - 09.01.2015
Güncelleme: 15:06 - 09.01.2015

Kürekle kar temizledi, minibüsle yolculuk yaptı

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kar mesaisi dün akşam Esenkent, Gülensu, Başıbüyük ve Büyükbakkalköy Mahalleleri’nde devam etti. Esenkent’te kürekle kar temizleyen Kılıç, Başıbüyük’te de arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına destek verdi.

 

Maltepe Belediyesi’ne bağlı ekipler, İstanbul’da etkili olan kar yağışıyla birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerin karla mücadele çalışmasına Başkan Ali Kılıç da, destek verdi. Dün akşam yollarda kar çilesi çeken Esenkentlileri ziyaret eden Kılıç, bir yandan mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinlerken, diğer yandan eline aldığı kürekle kar küreme çalışması yaptı. Vatandaşların sosyal medya üzerinden dile getirdiği ve Gülensu Mahallesi’ne çıkan minibüslerle ilgili yaşadıkları sıkıntıya da kulak veren Kılıç, mahalle sakinleriyle Gülensu Mahallesi son durağa kadar minibüs yolculuğu yaptı.

 

Dolmuştan indikten sonra Gülensu Mahallesi esnafının iş yerlerini ve kıraathaneleri ziyaret eden Kılıç, Başıbüyük Mahallesi’ne giderek, belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerin çalışmalarına destek veren Başkan Kılıç’ın kar mesaisi, gece geç saatlerde Büyükbakkalköy Mahallesi’nde sona erdi.

 

EKİPLER GECE BOYUNCA GÖREVDEYDİ

 

Maltepe Belediyesi Yol Yapım Amirliği ve Arama Kurtarma Müdürlüğü ekipleri de, gece boyunca kar yağışı nedeniyle zor durumda kalan vatandaşların hizmetindeydi. Maltepe’nin pek çok mahallesinde 4 adet kazaya ve mahsur kalma olaylarına müdahale eden ekipler, 1 minibüs ve beraberindeki 6 kişiyi, bölgeye sevk edilen 2 ekip aracıyla kurtardı.

Exit mobile version