“Beraber ıslandık yağan yağmurda” boşuna söylenmemiş!

Yayın: 14:01 - 12.01.2015
Güncelleme: 14:01 - 12.01.2015

Birileri kar ve çamurdan ayakkabıları kirlenmesin diye vatandaşların sırtına binerken, bugünün Cumhurbaşkanı halkın arasında dizlerine kadar suya girmişti.

Bugün Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın henüz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken, CHP yönetiminden alınan Kartal (Kordonboyu) da dönemin Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Koruması Ahmet Turan ile arazi çalışmalarından bir karede yer almışlar.
Bazı makam sahipleri üstleri pislenmesin diye kendilerini sırtlarda taşıtırken, Erdoğan yeri geldi suya girdi dizlerine kadar yeri geldi çamura battı.

Bu arada o dönemin Kartal Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’inde halkın arasında halktan biri şeklinde yer almasının yanısıra Sekmen’in koruma görevlisi Ahmet Turan’da, Kartal ve İstanbul sokaklarının çamurunu suyunu iliklerine kadar hissedenlerdendi.

Ahmet Turan, özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın cezaevi sürecinde, çok kritik sorumluluklar üstlenmiş, Mehmet Sekmen ile birlikte zorlukların üstesinden gelmeyi başarmışlardır.

Bugünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en zor günlerinde bu ekip her zaman birlik beraberlik içinde hareket etmişlerdir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her zaman söylediği mısraları boşuna söylemiyor demekki.

Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana herşey sizi hatırlatıyor”

Boşuna söylenmedi bu mısralar.

Haber: Kenan Gülerci

Exit mobile version