Titanic Business Otel de ayın personeli ödül töreni yapıldı

Yayın: 12:36 - 20.11.2009
Güncelleme: 12:36 - 20.11.2009

Titanic oteller zincirinin Kartal’daki halkası olan Business otelde ayın başarılı personellerine düzenlenen bir programda sertifika ve ödül verildi.

 Otelin bale salonunda düzenlenen törende Otel Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu, yaptığı konuşmada, “ Biz bir aileyiz, ben Aygün gurubunun Titanic oteller zincirinde yaklaşık 12 yıldır çalışmaktayım. Aygün gurup, sürekli büyüme eğiliminde olan kazandıklarıyla daha fazla yatırım yaparak istihdam sağlayan başarılı bir gurup. Bende bu gubun bir üyesi olduğum için gurur duyuyorum. Ayın personeli kategorisinde dereceye girmiş olan başarılı arkadaşlarımızı da sevgiyle selamlıyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 Daha sonra Titanic İstanbul otelleri insan kaynakları müdürü Güçlü Konter de, “ Otellerimiz de  çalışan arkadaşlarımızın başarılı çalışmaları müşteri memnuniyeti açısından bizleri mutlu etmektedir. Ramazan ayı gibi bizim için yorucu yoğun günler de göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı hepinizi kutluyorum tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayın başarılı personellerine başarı sertifikası ve altın ödül verilerek toplantı sona erdi.

Exit mobile version