Çocuklar yarı yıl tatilinde Kipa AVM’lerde eğlenecek

Yayın: 10:05 - 16.01.2015
Güncelleme: 10:05 - 16.01.2015

Kipa AVM’ler yarı yıl tatilinde zengin bir etkinlik programıyla çocukları ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlikler arasında eğlenceli şovlardan eğitici atölyelere çok sayıda seçenek yer alıyor

 

 

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, yarı yıl tatilinde öğrencileri unutmuyor, yurt genelinde 20 farklı noktada birbirinden keyifli etkinlikler düzenliyor.

 

 

TRT’de yayınlanan programıyla miniklerin sevgisini kazanan şovmen Kerem Eser, çocukların yanı sıra ailelerin de keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak “Kerem Eser ile Paytak Şov” etkinliğiyle Kipa AVM’lere konuk oluyor. Tatile neşe katacak şovun sahneleneceği AVM’ler ise şöyle: Aydın Kipa AVM (24 Ocak), Salihli Kipa AVM (25 Ocak), Silivri Kipa AVM (26 Ocak), Çerkezköy Kipa AVM (27 Ocak), Keşan Kipa AVM (28 Ocak), Çanakkale Kipa AVM (29 Ocak), Yalova Kipa AVM (30 Ocak), Derince Kipa AVM (31 Ocak).

 

 

KARNAVAL KEYFİ YAŞAYACAKLAR

Çocukları ve gençleri sevindirecek bir başka etkinlik ise, “Turnagöl Tiyatrosu ile Çocuk Karnavalı”. Kipa AVM’lerdeki ortak alanlarda kurulacarak renkli flamalar ile süslenen çadırlarda, hem Xbox oyunları hem de kovaya top atma, dart, basket atma, halka atma, plingo gibi oyunlar oynanacak. Yüz boyama aktivitesinin de gerçekleştirileceği çadırlarda, eğlence çarkı oyunuyla misafirlere sürpriz hediyeler verilecek. Kar partileri ise çocukların ve gençlerin yanı sıra büyüklere de keyifli vakit geçirtecek. Etkinlik 29 Ocak’ta Mersin Kipa AVM’de, 30 Ocak’ta Konya Kipa AVM’de, 31 Ocak’ta Antalya Kipa AVM’de, 1 Şubat’ta Aydın Kipa AVM’de, 2 Şubat’ta Salihli Kipa AVM’de, 3 Şubat’ta Çanakkale Kipa AVM’de, 4 Şubat’ta Edremit Kipa AVM’de, 5 Şubat’ta Keşan Kipa AVM’de 6 Şubat’ta Edirne Kipa AVM’de, 7 Şubat’ta Çerkezköy Kipa AVM’de, 8 Şubat’ta Derince Kipa AVM’de düzenlenecek.

 

 

ATÖLYELER İLE YARATICILIKLARINI SERGİLEYECEKLER

Kipa AVM’ler, eğitici etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Ahşap yapboz ve maske yapım atölyeleri, çocuklara hem el becerilerini geliştirme hem de üreticiliklerini sergileme imkanı sunacak. Atölyelerin gerçekleşeceği tarihler şöyle: Edirne Kipa AVM (25 Ocak), Silivri Kipa AVM (1 Şubat), Aydın Kipa AVM (28 Ocak, 8 Şubat), Antalya Kipa AVM (25 Ocak, 4 Şubat, 8 Şubat), Lüleburgaz, Çorlu, Kırklareli ve Edremit Kipa AVM’ler (25 Ocak, 1 Şubat, 8 Şubat).

 

 

Diğer yandan Edirne, Konya, Kuşadası, Mersin, Yalova, Salihli, Silivri ve Torbalı Kipa AVM içindeki mağazalardan aynı gün içinde 75 TL ve üzeri harcama yapan müşteriler, bir adet ücretsiz sinema bileti kazanacak.

Exit mobile version