Kulüplerden Maltepe Belediyesi’ne çıkartma

Yayın: 10:04 - 21.01.2015
Güncelleme: 10:04 - 21.01.2015

Maltepespor’un yeni seçilen yönetimi ile Gülsuyuspor taraftarları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret ederek, verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

 

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ilk olarak, Maltepespor’un yeni seçilen  Başkanı İlhan Özüpekoğlu ile Başkan Yardımcıları Arif Tevetoğlu, Cahit Duran, Ahmet Kara, Oğuz Cantimur ve Hasan Sezgi’ni ağırladı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Belediye ile Maltepespor arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi gerektiği üzerine fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Özüpekoğlu, “Maltepespor’u daha iyi noktalara taşımak istiyoruz. Bu anlamda desteklere ihtiyacımız var” dedi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, Maltepespor’a her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Maltepespor’dan tarihi başarılar bekliyoruz” dedi.

 

 

Ardından Gülsuyuspor Kulübü (GSK) Taraftarları Grup Başkanı “Rüzgâr Kenan” lakaplı Kenan Bozkurt ve Gülsuyuspor taraftarlarını ağırlayan Kılıç, “Ali Baba sen bizim her şeyimizsin”, “Biz senin adamlığını sevdik”, “Gülsuyu seninle, daima ilerle” ve “Omuzdaki elin, üstesinden geliyor her şeyin” tezahüratlarıyla karşılandı. Renkli anlara sahne olan görüşme esnasında taraftarlara seslenen Başkan Kılıç, “Spor kompleksimizi mutlaka tamamlayacağız. Sizlerden tek isteğim, mahallenizi, sokaklarınızı kimseye kaptırmamanız. Gülsuyu’nun kültürü, yapısı Türkiye’yi anlatıyor. Ben sizlerin evladınızım, her türlü desteğim arkanızda” diye konuştu. Görüşme sonrası Kılıç’a, Gülsuyuspor atkısı hediye edildi.

Exit mobile version