SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Elit yaşama terasınızdan bakın…

Yayınlanma:
ABONE OL

Elit bir yaşam ortamı sunan Uprise Elite projesindeki villa tarzı lüks dairelerden oluşan ve yeşillikler içindeki 38 özel Teras Ev’in satışı 677.200 liradan başladı.

 

Teknik Yapı, her dairesine özel terası, ortak kullanım bahçesi ile yemyeşil doğa manzarasına sahip Teras Evler’in satışına başladı. Değeri ölçülemeyecek bir yeşil alan imkanı sunan ve şehir içinde villa tarzı bir yaşam alanı isteyenler için tasarlanan 2+1, 4+1 ve 5+1 tipi dubleks penthouse tarzındaki Teras Evler’in hepsi, adından anlaşılacağı gibi kendine ait teras bahçelere sahip.

  teras-evler-(4)web223

Projede 11 adedi dubleks olmak üzere toplam 38 adet daire yer alıyor. 4+1 olarak planlanan Teras Evler konumuna göre 4 ayrı tipten oluşuyor ve büyüklükleri 160 ile 175 metrekare arasında değişiyor.  Buna bağlı olarak da bahçe katında yer alan ve depo, çamaşırlık gibi ekstra bölümleri olan 2+1 tipi Teras Evler 677.200 ile 700.100 TL, 4+1 tipi Teras Evler 603.400 ile 765.900 TL arasındaki fiyat aralığından görücüye çıkarken yaklaşık 290 metrekare büyüklüğündeki 5+1 daireler konumuna göre 1.490.800 ile 1.621.500 TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

teras-evler-(3)444

Teras Evler’in dikkat çeken en önemli özelliği ise hepsinin 50 ila 56 metrekare büyüklüğünde değişen ahşap terasları ile özel otopark alanlarına sahip olması.

Teras Evler’de yaşayan malikleri, dilerlerse dairelerine kendilerine özel kapalı otoparktan veya ana kapıdan giriş yapabilecek. Teras Evler’de daire tiplerine göre depo, kiler, çamaşırlık bulunuyor.  

Teras Evler’deki farklılıklardan biri de müstakil ve bağımsız yaşamın belirgin bir özelliği olan kombi ısıtma sisteminin tercih edilmesi.

Orman manzaralı dairelerde kullanılan malzemeler ve dairelerin donatıları ise Teknik Yapı anlayışını yansıtan yüksek kaliteli markalardan oluşuyor. Uprise Elite projesinin donatılarında; Rehau doğrama, ithal ankastre mutfak, ithal laminat parke, ithal seramik, Vitra ve Artema armatür kullanılıyor. 

Teras Evler’de yaşayanların yararlanacağı ortak sosyal donatılar arasında basketbol- sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna,  steam-room,  squash ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

İlgili Haberler

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]