Kartal’da 30 yıldır değişmeyen kaldırımlar ve asfaltlar!

Yayın: 15:45 - 28.01.2015
Güncelleme: 15:45 - 28.01.2015

Kartal’ın en işlek caddelerinden biri olan ve minibüs yolu güzergahında bulunan Üsküdar Caddesi,  yıllardır değişmeyen bakımsızlığıyla göze çarpıyor.

 

 

Ana arter olduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan cadde , bölge esnafının defalarca şikayet etmesine rağmen yetkililer tarafından dikkate alınmadı.

Yağmur yağdığında insanların kayıp düşmesine neden olan mermer merdivenler bununla kalmayıp engelli vatandaşların da hayatını zorlaştırıyor.

Bölge esnafının ve eskiden beri Kartallı olan vatandaşların otuz yıldır değişmediğini iddia ettiği; merdivenler,kaldırımlar ve yolun asfaltı, bunlarla kalmayıp İski su borularının da kötü bir biçimde dizayn edilmesi sonucu etrafa görüntü kirliliği saçıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde olan ana arterdeki bu caddenin yollarının bir an önce  yeniden düzenlenmesini ve engelli vatandaşları da düşünerek onların kullanabileceği yollar yapılmasını Kartal halkı adı adına yetkililere duyururuz.

 

 İBB BEYAZ MASA HABERİMİZE CEVAP VERDİ

Haberimiz yayınlandıktan bir saat sonra İBB Beyaz Masa, ” En kısa sürede tarafınıza dönüş yaparak, konuyla ilgili bilgiyi sizinle paylaşacağız. ” diyerek Twitter üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

 

 

Foto-Haber: Halil Yılmaz

Exit mobile version