SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal Ülkü Ocaklarından cevap

Yayınlanma:
ABONE OL

 Ne yaparsanız yapın!  Sokaklar da yalnızsınız!

KARTAL ÜLKÜOCAKLARI Yönetim  Kurulu  Başkanı Aydın GÜNGÖR, yaptığı açıklamasında; “ Kartal Fikir Kulübü,19.11.2009 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında, Ülkü Ocakları’nı suçlayıcı talihsiz beyanlarda bulunmuş olup, Ülkü Ocaklarının şerefli ve onurlu mensubu olan ülkücüleri hedef gösterme gayreti içerisine girmiştir.

 

Basın açıklamalarına sebebiyet veren hadiselerin vuku bulunmasıyla alakalı olarak yakından ve uzaktan hiçbir tesirimiz olmamıştır.Vuku bulan hadisenin ön araştırması yapılmadan ve bizimle istişarede bulunulmadan hakkımızda yargısız infaz yapılmasını, Ülkemizin de içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı dönemleri de göz önünde bulundurarak, kaygı verici ve düşündürücü buluyor, yaptıkları bu gaffı da yaşamış oldukları sıkıntıya veriyoruz!….
       
              Bizler Liderimizin ve Teşkilatımızın emrinde: İlim ve irfan yayma görevini üslenmiş Uç Beyleriyiz.

Kusursuz bir işleyişe sahip olan teşkilat yapımızda, fevri ve bilinçsiz davranışlar sergilenmesi asla söz konusu değildir.  

 

MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin her platformda beyan ettiği ”Ülkücüleri kimse sokaklarda göremeyecek, ülkücüleri sokaklara çekmeye çalışanlarda amaçlarına ulaşamayacaklardır”sözü, almış olduğumuz teşkilat disiplini de göz önünde bulundurularak, hakkımızdaki iddiaların asılsız olduğunu ispat etmeye yetecek en büyük ve güçlü kanıttır.
 
           Hakkımızda asılsız iddialarda bulunan kulübün yetkililerinin, bizleri açık bir şekilde hedef göstermelerini kınıyoruz. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz  ülkü Ocakları’nı karalayıcı ve yıpratıcı her türlü söz, açıklama, bildiri ve buna benzer propaganda sahiplerini ve bunları tetikleyen kaynakları dikkatli ve etik düşünmeye davet ediyoruz!..
 
          Tahrik kaynağı ne olursa olsun, kimse Ülkü ocaklarını yazılan karanlık senaryolar içinde sokaklara çekemeyecek, bu hesaplar içinde bulunan ahlak yoksunu unsurlar ise, kendi hesapları içinde boğularak tarihten silinecektir.
 
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
 
KARTAL ÜLKÜ OCAKLARI
Yönetim  Kurulu  adına
Bşk. Aydın GÜNGÖR

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
30 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Okullara İçme Suyu İstasyonları

Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi iş birliği ile ilçedeki eğitim kurumlarına yönelik önemli bir projeye imza atıldı. “Temiz Su İstasyonları Projesi” adını taşıyan girişimle, öğrencilerin temiz ve sağlıklı içme suyuna erişimleri kolaylaştırılarak, ilçedeki okullara modern su istasyonları kuruluyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi’nin birlikte gerçekleştirdiği proje, öğrencilere gün boyunca temiz ve taze su […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
25 Şubat 2024
Başkan Gökhan Yüksel vites büyüttü, Kartal’da 3 Büyük Proje hayata geçti

Kartal Belediyesi; Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi, Sabiha Bengütaş Kreşi ve Trafik Eğitim Parkı’nın aralarında bulunduğu 3 büyük projenin açılışını, düzenlediği muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in seçim bildirgesinde yer alan ve her biri Kartallılar’ın öncelikli ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen projelerin açılışına, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, açılış konuşmasında; […]