KARTAL, PENDİK, TUZLA SAHİLLERİ LODOSA TESLİM!

Yayın: 16:16 - 01.02.2015
Güncelleme: 16:16 - 01.02.2015

Dün başlayan lodos denizde de etkili oldu.

 

Metrelerce yüksekliğe ulaşan dev dalgalar sahil yolu şeridindeki istinat duvarlarını aşınca yolları su bastı.
Kartal balıkçı barınağında bulunan bir çok tekne aşırı dalgaların yüzünden maddi hasar gördü. Yine aynı şerit üzerinde bulunan Balıkçılar çarşısındaki bir çok dükkan maddi hasara uğradı. Kartal İdo iskelesi ve adalar iskelesininde kullanılmaz hale geldiği doğal felaket sadece maddi hasara yol açtı.


DENİZ ADETA KUDURDU
Kadıköy Tuzla arasındaki sahil şeridinde yaşanan adeta bir tusunamiyi andıran bu doğal felaket karşısında insanlar çaresiz kaldı.
Büyükşehir Belediyesinin sınırları içerisinde kalan sahil yolu şeridinin bu felaketten sonra yeniden düzenlenip Mendirek veya dalgakıran takviyesi yapılması gerektiği açıkça ortaya çıkmıştır.
Beldiye ve itfaiyeden gelen kurtarma ekipleri yolların açılması için çalışmalara başladılar. İlerleyen saatlerde rüzgarın şiddetini arttıracağı ve gece boyunca lodosun etkili olacağı söyleniyor ve Vatandaşlar bu konuda uyarılıyor.

 


Doğa kendinden alınanı geri alır gerçeği birkez daha kanıtlanmış oldu bugün. Yetkililerin bir an önce sahil şeridi ile ilgili takviye çalışmalarını yapıp böyle doğal felaketlerin tekrarında zararın en aza indirgenmesini sağlamalıdır….

Exit mobile version