Vatandaş istedi belediye taşıdı

Yayın: 07:38 - 05.02.2015
Güncelleme: 07:38 - 05.02.2015

Maltepe’de 18 mahallede “Halk Buluşmaları” gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların bu toplantılarda dile getirdiği talepleri de bir bir çözüme kavuşturuyor.

 

Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Altayçeşme Mahallesi’nde kurulan “Yüzevler Semt” pazarı, Bağlarbaşı Mahallesi’ne taşındı.

 
3 SOKAKTA 163 KİŞİ TEZGAH KURACAK
Bağlarbaşı Mahallesi Salih Reis, Refah Sokak ve Gurbet Çıkmazı üzerinde bulunan ve boş arazi üzerine kurulan yeni pazar yeri ile ilgili çevre düzenlemesini bitiren Maltepe Belediyesi tarafından, 163 kişiye tezgâh kurma belgesi verilerek, pazar yeri tahsis edildi. Teknik altyapısı tamamlandıktan sonra meclis kararı ile Bağlarbaşı Mahallesi’ne taşınan semt pazarı, mahalle halkı tarafından büyük ilgi gördü. Memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, pazarlarına kavuşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe’deki tüm kararları halkımızla birlikte alıyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığım görüşmeler sonucunda pazar yerinin Bağlarbaşı mahallesine taşınmasına karar verdik. Halkımızın mutluluğu, huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Exit mobile version