“Suluboya Ustaları İstanbul’da Buluşuyorlar..”

Yayın: 08:18 - 05.02.2015
Güncelleme: 08:18 - 05.02.2015

Suluboya Ressamı Konstantin Sterkhov ve Tansu Özmen’in eserleri, Artev Sanat Galerisi’n de açılacak sergide sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

Yaklaşık 60 eserin yer alacağı sergi, 14 Şubat – 05 Mart 2015 tarihlerinde Artev Sanat Galerisi’n de sanatseverler ile buluşuyor.

 

Ressam Konstantin Sterkhov; Rusya Repin Güzel Sanatlar Akademisi mezun olmuştur. Suluboya eserlerinde, klasik Rus ekolünü temsil eden çalışmalar yapmaktadır. Resim çalışmalarının yanı sıra; alanında yazdığı suluboya kitapları, küratörlük, eğitmenlik ve çeşitli yarışmalarda jüri üyeliği yapmaktadır.

 

Ressam Tansu Özmen; suluboya alanında yaptığı çalışmaları: “Resim kağıdını özgür alanım olarak görüyorum, o yüzden farklı çalışmalar ortaya çıkıyor. Denemekten korkmuyorum, müzikteki ritmi resimde de yakalamaya çalışıyorum…” sözleri ile ifade etmektedir.

 
Ressam Özmen; suluboya resim çalışmalarını profesyonel iş yaşantısı ile birlikte sürdürmektedir. Birçok önde gelen ulusal ve uluslararası sergilerde eserlerine yer verilmiştir.

 

14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 17:00’ de seçkin davetlilerin katılımı ile açılacak olan sergi 05 Mart 2015 Perşembe günü akşamına kadar ARTEV Sanat Galerisi’ n de izlemek mümkün.

Exit mobile version