TSKM’de unutulmaz caz resitali

Yayın: 07:40 - 24.02.2015
Güncelleme: 07:40 - 24.02.2015

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) Fatih Erkoç, Kaan Yıldız, Ferit Odman ve Kerem Görsev’in sunduğu caz ziyafeti, caz severleri büyüledi. Büyük bir ilginin gösterildiği konser sonrası Fatih Erkoç ve Kerem Görsev, albümlerini imzaladı.

 

Maltepe Belediyesi, şubat ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde ünlü müzisyenleri Maltepelilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda caz müziğinin ustaları Kerem Görsev ve Fatih Erkoç, Nat King Cole’dan Louis Armstrong’a kadar uzanan yelpazede unutulmaz bir caz konserine imza attı. Erkoç, sahne performasıyla hayranlarını büyülerken, ünlü sanatçı Kerem Görsev ile birlikte sahne aldığı gecede hayranlarına muhteşem bir caz ziyafeti sundu. Ünlü sanatçılara, Türkiye’nin yetiştirdiği önemli müzisyenler arasında gösterilen Kaan Yıldız ve Ferit Odman da eşlik etti.

 

ALBÜMLERİNİ İMZALADILAR

Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin sonunda Erkoç ve Görsev tüm enstrümanları kullanarak hünerlerini sergiledi. Konsere büyük ilgi gösteren Maltepeliler ise sanatçıları ayakta alkışladı. Konser sonunda Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Ferit Odman albümlerini imzalayarak, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Exit mobile version