Karyapsan Rekora Koşuyor !

Yayın: 13:49 - 23.11.2009
Güncelleme: 13:49 - 23.11.2009

Kartal Belediyesi’nin yan kuruluşu KARYAPSAN zarar eden bir kuruşlan bugün kazanan bir kuruluş konumuna getirildiği belirtildi. Önceki yönetimce boğazına kadar borç batağına saplandırıldığı iddia edilen KARYAPSAN günlük asfalt üretim kapasitesini 1.200 tondan 1.300 tona çıkarma sınırlarını zorlamaya başladığı kaydedildi.

Kaliteli Bir Üretim

Anadolu Yakasının en kaliteli asfalt üretme fabrikası olarak kalite belgesi ile taltif edilen Karyapsan’ın Sancaktepe Belediyesi, Üsküdar Belediyesi’nin şu anda asfalt ihtiyaçlarını karşıladığını hatırlatan Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Karyapsan Genel Müdürü Özgür Naz,” Maltepe, Ataşehir ve Kadıköy Belediyeleri’nde asfalt ihtiyacını karşılamamamız izin başlatılan görüşmeler devam ediyor.

Kaliteli bir üretimle başarıyı yakalayan ve bir marka olan Karyapsan Sıcak Asfalt Üretim fabrikası üretimini yoğunlaştırdı. Buna rağmen talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Gerekirse 24 saat çalışarak üretilen sıcak asfalt ürünümüz ilçe belediyelerin asfalt ihtiyaçlarını karşılıyor. Hedefimiz günlük üretim kapasitemizi yaklaşık 1.300 tona çıkarmaktır. Karyapsan adeta kendi rekorunu zorluyor”diye konuştu.

Nas, bazı illerden de asfalt alımı tekliflerinin geldiğini de sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version