KARTAL KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN NOSTALJİK FOTOĞRAF SERGİ

Yayın: 13:39 - 11.03.2015
Güncelleme: 13:39 - 11.03.2015

Kartal Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Kartal’da yaşamış vatandaşlara ait 100 yıl öncesine uzanan nostaljik fotoğraf sergisi düzenledi.

 

Kartal Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Çimen Koyun ve kadın meclisi üyeleri tarafından düzenlenen fotoğraf sergisine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Kartal Belediyesi olarak kültür ve sanatı destekleme adına her türlü çalışmayı yapıyoruz. Kartal Kent Konseyi Kadın Meclisimiz değişik bir sergi düzenleyerek Kartal’da insanları geçmişe götürdüler.

 

Kendilerine böyle nostaljik bir fotoğraf sergisi düzenledikleri için teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum.” dedi. Başkan Yardımcısı Gürer sergide fotoğrafları yakından tek tek inceledi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Çimen Koyun ve kadın meclisi üyelerinden fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Exit mobile version