Ahmet Şimşek; “Kar amacı gütmüyoruz.”

Yayın: 10:23 - 16.03.2015
Güncelleme: 10:23 - 16.03.2015

Ahmet Şimşek; “Kar amacı gütmüyoruz.”

 
Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul 2. Dönem veli toplantısı yapıldı. Ahmet Şimşek toplantıda yaptığı konuşmada “Bizler yavrularımızı hiçbir kar amacı ve menfaat gözetmeden, tüm imkanlarımızı kullanarak en iyi şekilde yetiştiriyoruz.”dedi.

 
Ahmet Şimşek Kolejinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere İki aşamalı gerçekleştirilen yoğun katılımlı veli toplantısında veliler öğretmenlerle bireysel olarak görüştü, ardından da sınıflarda bilgilendirmeye yönelik toplu çalışma yapıldı. Sınıflardaki bilgilendirme çalışmalarının ardından çok amaçlı konferans salonunda kokteyl düzenlendi.

 
“Sizler de yavrularınız kadar değerlisiniz.”

 
Veli toplantısında yaptığı konuşmada kar amacı ve menfaat gözetmeden, tüm imkanları kullanarak öğrenci yetiştirdiklerini vurgulayan Ahmet Şimşek, “Bu güzel topluluğu bir arada görünce çok duygulandım, zahmet edip geldiniz keşke her zaman birlikte olabilsek. Çünkü sizleri gördükçe bizim sırtımız kuvvetleniyor, cesaret alıyoruz, enerjimiz artıyor.

 

Öğrenci, öğretmen, veli sacayağı çok önemlidir. Bu sacayağı bir arada olursa, birliktelikten üstün enerji, yetenek ve ilerleme temin edilir. Biz, ‘velilerimiz gelsin, çocuklarıyla ilgili bilgiler alsın, yavrularımız mükemmel bir eser olarak yetişsin.’ deriz. Sizler de yavrularınız kadar değerlisiniz.

 

Burası sizin kendi yuvanızdır. Kurumumuzdaki herkes gecesini gündüzüne katıyor ve yavrularımızın mükemmel yetişmesi için ter döküyor. Bütün çabamız yavrularımızın iyi bir eğitim alması, mükemmel yetişmesi ve ileride faydalı insanlar olması içindir. Bizler, kendimizi sizlerin yerine koyuyoruz ve sevgili yavrularımızın en son teknolojilerle yetişmelerini sağlıyoruz.

 

Kurumumuzda her yıl yeni reformlar yapıyoruz. Bu reformlarla her zaman bir adım öndeyiz. Özellikle yabancı dil öğretiminde, mental aritmetikte çok iyiyiz, sınavlarda ilerleme kaydediyoruz, sportif faaliyetlerde ön saflardayız. 26 tane kulübümüz var.

 

Bu kulüplerimiz eğlence amaçlı gibi görünse de, öğrencilerimizin yetenekleri bu kulüpler sayesinde ortaya çıkmaktadır. Bu kulüpleri önemsiyoruz. Evlatlarınızı bize teslim ettiniz. Bizler de onları, hiçbir kar amacı ve menfaat gözetmeden, tüm imkanlarımızı kullanarak en iyi şekilde yetiştireceğiz.”dedi.
Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli ise veli toplantılarını önemsediklerini belirterek, “Velilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman desteklediler ve yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yaptık.” dedi.

Exit mobile version