YTÜ’de 10. İLTEK Günleri

Yayın: 14:21 - 20.03.2015
Güncelleme: 14:21 - 20.03.2015

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen İLTEK Günleri “Teknolojinin Gerisinde Kalmayın” sloganıyla 10. Kez gerçekleşiyor.

 

 

“Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü” tarafından “Teknolojinin Gerisinde Kalmayın” sloganıyla bu yıl 10.’su düzenlenecek olan İLTEK Günleri 24-25-26 Mart tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi’nde gerçekleşecek.

 
Telekomünikasyon, Bilişim, Elektronik sektörleri başta olmak üzere teknolojinin her alanının işleneceği 10. İLTEK Günlerinde firma stantları ile geleceğine yön vermek isteyen öğrenciler buluşacak.

 
10. yıla özel konseptlerle 4G Teknolojisi, Siber Güvenlik, Oyun Dünyası, Mobil Teknolojiler, E-Ticaret, İnsansız Araçlar, Maker Hareketi, Liderlik ve Başarı, Etik Hacking gibi konuların anlatılacağı etkinliğin online kaydını iltek.ytuieee.com adresinden yapabilirsiniz.

 
Sektöre atılan ilk adım olarak görülen İLTEK Günlerinde tüm Türkiye’den katılım sağlanacaktır. Her oturumu canlı yayınlanacak olan etkinliğe katılım gösteremeyen arkadaşlar internetten oturumları takip edebilecektir.

 
Oturumların yanı sıra paralel eğitimler ile katılımcılar çeşitli alanlarda bilgi sahibi olacak. 3 Boyutlu Yazıcı Eğitimi ( 24 Mart Salı ), Siber Güvenlik ve Etik Hacking Eğitimi ( 25 Mart Çarşamba ) 10.İLTEK Günleri’nde verilecektir.

Exit mobile version