Üsküdar Üniversitesi 2. İletişim Günleri

Yayın: 10:07 - 28.03.2015
Güncelleme: 10:07 - 28.03.2015

Üsküdar Üniversitesi 2. İletişim Günleri, bu yıl 2-3 Nisan 2015 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

 

İki gün sürecek etkinlikler kapsamında nöropazarlama alanında Türkiye’den ve dünyadan alanında uzman isimler bir araya gelerek ülkemizdeki ve dünyadaki uygulamaları masaya yatıracak.

 

Açılış konuşmalarını Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet Bozkurt’un yapacağı etkinlikte Prof.Dr. Bozkurt, “Pazarlama Araştırmalarında Nöropazarlamanın Yeri ve Önemi” başlıklı konuşma yapacak.

 

Geçen yıl, Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Mike Dean gibi önemli isimlerin katıldığı iletişim günlerinde bu yıl Red Pepper kurucu ortağı Dayen Christian Hegemann’ın “Modern pazarlama nörobilimden neler öğrenebilir? Uygulamalara genel bir bakış” başlıklı konuşma yapacak. Etkinlikte Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Cumhur Taş, “Nöropazarlama Uygulamalarına Nörobilimsel Bakış” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek.

 

Etkinliğin ilk gününde “Pazarlamanın Geleceği: Nöropazarlama” konulu bir de panel yapılacak. Prof.Dr. İzzet Bozkurt’un moderatörlüğünde gerçekleşecek panelin konuşmacıları ise Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ünübol, Akademetre Research’ten Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Zeytin ve Yrd.Doç.Dr. Cumhur Taş olacak.

 

Etkinliğin ikinci gününde ise “Dijital Pazarlama İletişimi” tartışılacak. İPRA Başkanı Dr. Zehra Güngör, “İletişim ve Küreselleşme”, Dijital Pazarlama ve Strateji Danışmanı Özgür Deniz Aydın, “Tüketicinin Dijitalleşen Karar Süreci” ve Tavsiyeevi Kurucusu Renan Tavukçuoğlu, “Pazarlamanın Farklı Yüzü: WOMM (Ağızdan Ağıza Pazarlama)” hakkında konuşma yapacak.

 

Exit mobile version