Kartal Ak Parti teşkilatı dayanışma yemeğinde buluştu!

Yayın: 14:37 - 03.04.2015
Güncelleme: 14:37 - 03.04.2015

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine çok sayıda partililer iştirak ettiler.

Kartal Ak Parti İlçe Teşkilatı Titanik Hotel’de Dayanışma yemeği düzenledi. Katılımın oldukça yüksek olduğu organizasyonda AK Parti Milletvekili Aday adayları ile birlikte çok sayıda siyasetçi ve iş adamı hazır bulundu.

Katılımcılar arasında Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Mehdi Akman, Kartal İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İstanbul İl Yöneticileri, İBB. Ak Parti Grup Başkanı Abubekir Taşyürek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ak Parti Milletvekili Aday adayı Şükrü Kontuk, Abdurrahman Karaismailoğlu, Av. Temurhan Yıldız, Abdullah Bayram ve çok sayıda aday ve partililer hazır Bulundu.

Açılış konuşmasını yapan M. Mehdi Akman kısa bir konuşma yaparak şunları dile getirdi” Sevgili misafirler, değerli basın mensupları İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Değerli konuklar Türkiye Cumhuriyeti çok önemli bir süreçten geçiyor. Ak Parti’nin tarihi projelere imza atmasını istemeyen bazı şer odaklı güçler Ak Parti’yi yıpratmaya çalışmaktadır. Ancak bu yürekli teşkilat her zaman ülkeye hizmete devam edecektir. Ak Partiyi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir ” dedi.

Exit mobile version