ASTORIA KAYAHAN’I GÖKSEL’LE ANDI

Yayın: 09:15 - 04.04.2015
Güncelleme: 09:15 - 04.04.2015

Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residence’da yer alan; ziyaretçilerini yenilenen yüzü ve “living, shopping, meeting” konseptiyle karşılayan Astoria AVM’nin düzenlediği JoyTürk Akustik performansları “Göksel” konseriyle başladı.

 

İstanbul iş dünyasının merkezindeki Astoria AVM’nin ziyaretçilerine ilk JoyTurk Akustik konser sürprizi Göksel oldu. Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Göksel, 3 Nisan Cuma günü saat 20:00’de başlayan konserde Astoria AVM ziyaretçilerini ve hayranlarını en sevilen şarkılarının akustik yorumu ile müziğe doyurdu.

 

Göksel, yaklaşık 2 saat süren akustik konserde en güzel şarkılarını seslendirdi. Konseri ücretsiz izleyen Astoria AVM ziyaretçileri birçok şarkıda Göksel’e eşlik etti. Astoria AVM etkinlik alanı ve katlarında Göksel’in birbirinden güzel şarkıları yankılandı.

 

Ancak gecenin en duygulu anları Göksel’in hayatını kaybeden değerli sanatçı Kayahan’ı anması oldu. Kayahan’ın Kar Taneleri şarkısını Astoria ziyaretçileriyle birlikte senlendiren Göksel’in gözleri doldu.

 

Türkiye’nin en çok dinlenen ve takip edilen akustik performans serisi olan JoyTurk Akustik konserleri Astoria AVM’de 8 Mayıs Cuma Mehmet Erdem, 5 Haziran Cuma günü ise Gripin konserleriyle devam edecek. Tüm Astoria ziyaretçilerine ücretsiz olarak ulaşan bu performanslarla haftanın yorgunluğu artık eğlencenin merkezi Astoria AVM’de atılacak.

 

Turkiye’nin en genis akustik performans arşivine sahip olan JoyTurk Akustik, Karnaval.com ve Karnaval radyo uygulamasi üzerinden Joyturk Akustik radyo kanalından dinlenebiliyor; Karnaval TV ve JoyTurk Akustik Youtube kanalı üzerinden de izlenebiliyor.

Çevresindeki yüzlerce ofis ve çok sayıda çalışanın haftanın yedi günü alışverişten yemeğe, spordan sağlığa kadar her türlü ihtiyacına cevap verebilen Astoria AVM, canlı müzik ve dans gösterileri olmak üzere ünlü isimlerin akustik konserleriyle de ziyaretçilerinin keyfine keyif katıyor.

Exit mobile version