Başkan Ali Kılıç’tan anlamlı çağrı: “Herkes sorumluluğunu yerine getirsin”

Yayın: 13:08 - 06.04.2015
Güncelleme: 13:08 - 06.04.2015

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türkiye’nin geçmişte sağ-sol çatışmasıyla kaosa sürüklendirildiğini belirterek, “Bu acıları yeniden yaşamamak için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli” dedi.

 

Maltepe Belediye Meclisi’nin nisan ayı olağan toplantıları başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ülkemizin geçmişte bir kaosa sürüklendiğini, sağ- sol çatışması yaşanarak demokrasi adına bedellerin ödendiğini vurgulayarak, “Çağlayan’da bir savcımızı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit verdik. Bu son olsun. Maltepe’de AK Parti’nin seçim irtibat bürosu tarandı, Kartal İlçe binası geçtiğimiz hafta işgal edildi. Maltepe’de Başıbüyük’teki CHP irtibat bürosuna dün silahlı saldırı gerçekleştirildi. Hepinizi, üzerinize düşen sorumlukları yerine getirmeye davet ediyorum. Hep beraber, bu fırsat düşkünlerine karşı tavır alınması gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

 

Görev süresinde 1 yılı doldurduklarını kaydeden Başkan Kılıç, müdürlükler tarafından yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini ve katılımcıları bilgilendirdi. Bir yıllık süre içerisinde Başkanlık makamında 16 bine yakın kişiyi ağırladığını söyleyen Kılıç, bu görüşmelerde çeşitli konularla ilgili 50 bine yakın talep ulaştırıldığını vurguladı. Daha sonra gündemde yer alan 26 maddenin görüşülmesine geçildi.  12 ihtisas komisyonuna ve Belediye Encümeni’ne üye seçimi yapıldı.

Exit mobile version