SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Fon Market 9. yılında müşterilerini altınla ödüllendirdi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Fon marketlerin her şubesinden Fon Kartla en çok alışveriş yapan 10’ar aileyle Ünlüer Gurmede yemekli bir toplantı düzenlendi.

 

Fon marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şimşek alışveriş merkezleri perakende sektöründe yerli markaları tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

  fon-markert-9.yilii-ff-(7)

Şimşek, Yerli markaları tercih edelim

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şimşek, Fon Market hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Şimşek konuşmasında, ” İlk Fon market mağazamız, 2002 yılında Uğur Mumcu mağazası olarak faaliyete geçti. Bugün itibariyle 8. mağazamız oldu.Özgül 2001 A.Ş. inşaat firmalarımız, Fon ve Nida adıyla perakende sektöründe, Kurumsal adıyla hizmet veren birde ajansımız, mevcuttur.

 

Et ve tavuk ürünlerimizde iddialıyız.

Özellikle kırmızı etlerimiz çok güvenilirdir. Çünkü suistimale açık bir iştir. Kıymaya tavuk taşlığı, soya,çeşitli yağlar katılabiliyor.Denemesini basitçe şöyle yapabilirsiniz, eğer aldığınız köfte 5 cm iken pişince 3 cm gibi küçülüyorsa buna dikkat etmek gerekir.

Sebze ve Meyva konusunda da çok seçiciyiz.

Daha organik olan ürünleri tercih ediyoruz. Biber kalem gibi düz ve çok parlak ise patlıcan çok parlak ise bunda bir dikkat etmek lazım.

Süt ürünlerinde özenle seçilerek alınan ürünleri siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Esmer ekmek tercih etmek gerekir.

Unlu ürünlerimizde kendi imalatımızdır, normal ekmeğimiz dışarda satılanlardan farklıdır. Bizim ekmeğimize kalsiyum zenginleştirilmiş un kullanılmaktadır. Biz halk sağlığına dah fazla özen gösteriyoruz.

Gıda güvenliğine hassasiyet gösteren bir firmayız.

Gıda ürünlerini periyodik zamanlarda tahlile göndererek kodekse uygun olup olmadığını takip ediyoruz.

Gıda ambalajına dikkat ediyoruz. Kanserojen madde içermeyen ürünler tercih edilmektedir.

Personel eğitimlerimiz müşteri memnuniyeti için aralıksız devam ediyor.

Fiyat politikamız her ay yapılmaktadır, rakip firmaların fiyatlarını çok iyi takip ediyoruz.

Alışverişte iki konuya dikkat etmek gerekir. Birincisi fiyat kontrolü yapmak lazım, alışveriş esnasında mutlaka bir liste olsun. İkinciside lütfen et ve tavuk ürünlerini en sona bırakın. Zira önce alınan et ve tavuk gibi ürünler yaklaşık bir saat sürdüğünü düşünürsek bakteri oluşum gerçekleşebilir.

Perder Perakendeciler derneğidir, aynı zamanda bende be dernek yönetim kurulu üyesiyim.

Fayda adıyla çok tercih edilecek yeni bir marka ile tanışacaksınız.

Fayda A.Ş. Türkiye’de 73 marketin bir araya gelerek kurulmuş bir markadır. Fayda A.Ş. ürünlerimizi fiyat politikası, uygunluğu ve kalitesi sebebiyle tercih edileceğinie inanıyoruz.

Lütfen yerli ürünleri- markaları tercih ediniz.Yabancı perakendeciler ülkemizde çok önemli bir pazara sahip olmuştur. Halkımızdan beklentimiz yerli markaları tercih etmeleridir. Lütfen yerli ürünleri- markaları tercih ediniz.

Sosyal sorumluluk projelerimiz yürütülüyor, öğrenci bursu ve başarılı öğrencilere laptop ve çeşitli hediyeler verilmektedir.

Vergi rekortmenleri arasındayız. İstanbul’da  en çok vergi  veren firmalar arasında ilk 100 içinde 62. sıradayız.

Yılın yerel market müdürü ödülünü Bulgurlu mağaza müdürümüz Cevat Çelik alarak mağazamız adına gururumuz olmuştur. Kendisine de teşekkür ederken başarılarının devamını dilerim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Daha sonra 9. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, davetliler arasında yapılan çekiliş sonucu, dokuz aileye 9 adet altın ödül verilerek program son buldu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]