Pendik SGM Müdürü Koçak’a, personelden vefalı davranış!

Yayın: 22:26 - 28.04.2015
Güncelleme: 22:26 - 28.04.2015

Yaklaşık üç yıldır Pendik SGM Müdürü olarak görev yapan Kenan Koçak, müfettişliğe geri döndü. Koçak’ın 23 Ocak 2015 tarihi itibariyle Pendik SGM’de yürüttüğü görevi sona ererken, Erenköy SGM’de Müfettiş olarak göreve başladı.

Bu görev değişikliği neticesinde sevilen ve başarılı Müdür Kenan Koçak’ın yerine, Pendik Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak Veysel ACAR göreve başladı. Bu değişiklik sonrasında Pendik SGM personeli de bir sürpriz veda yemeği düzenleyerek güzel bir vefa örneği sergilediler.

Pendik SGM’de yaklaşık üç yıla yakın bir süre ile görev yapan başarılı ve personel tarafından çok sevilen SGM Müdürü Kenan Koçak için bir restaurantta düzenlenen veda yemeğinde Koçak’ın hayat hikayesinin anlatıldığı slayt gösterimi ve personelin kendisi hakkındaki düşüncelerinin gösterildiği anlar çok ilgi çekti. Koçak, “ Benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Çok duygulandım, insanların böyle sevgi göstermesi gerçekten çok güzel bir duygu, önemli olan bu sevgiye layık olabilmek” dedi.

Yeni Müdür Veysel Acar’da bu durum karşısında işinin oldukça zor olduğunu düşünerek, “Kenan koçak çıtayı çok yüksek bir noktaya koymuş. Benim için gerçekten zor bir çalışma ortamı anlamına gelirki heyecanlanmadım dersem yalan olur. Umarım bizim dönemimizde de böyle başarılar elde ederiz” dedi.

Exit mobile version