SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal’lı Ak Partililer, Babuşçu’ya bozuldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Seçimlerden sonra Ak Parti Kartal İlçe teşkilatı ilk danışma meclisi toplantısını yaptı. Yoğun bir partili katılımıyla gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısı devam ederken İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun Pendik’te bir programa katılmak üzere salondan erken ayrılması partililer tarafından tepkiyle karşılandı.

Toplantı esnasında genel politika içerikli konuşmasını yaparak salondan ayrılan Babuşçu’nun gitmesinin ardından salonda bulunan partililerin bir kısmı bu duruma bozulduklarını ifade ettiler.

ak-parti-danisma-TEmurhan-(

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ne düzenlenen danışma meclisi toplantısı, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri, eski ilçe başkanı Hasan Altuntaş, eski belediye başkan yardımcılarından İbrahim Öztemel, Abdi Kesimal ve Ünsal Kıraç ile partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yıldız, “Daha fazla çalışmalıyız”

Toplantıda açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, Ak Parti olarak, Kartal’da ve ülke genelinde yapılacak daha çok işleri olduğunu kaydetti.

Danışma meclisi toplantısında bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, “ Sel felaketi ve şehit haberleri gibi bunca acılarıma rağmen, Kartal’da günlerce süren festival eğlenceleri yapılıyorsa, yapımını bizim gerçekleştirdiğimiz kültür merkezinde bir düğün merasiminde iki dakikalık dini konuşma yapılmasına izin verilmiyorsa, Kartal’da ve bu ülkede AK Parti olarak yapılacak daha çok işimiz var demektir. Bunun için daha fazla çalışmalı ve daha fazla koşmalıyız.” dedi.

ak-parti-danisma-(1)webbb

 

Babuşçu, Menfaatleri uğruna ülkenin kötüye gitmesini bekleyenler var

Toplantıda söz alan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ise, hem ülke hemde AK Parti hükümeti olarak kritik bir süreçten geçtiklerini söyleyerek, “ Bizim büyük hedeflerimiz var ve bu büyük hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmalıyız. Büyük hedeflere ulaşmak, sıkıntısız ve sancısız olmaz. Çünkü, ülkemizde hala, kendi menfaatleri uğruna, ülkenin kötüye gitmesini dört gözle bekleyen fırsatçılar var” dedi.

Bu ülkenin Ak Parti’ye ve Ak Parti’nin gücüne ihtiyacı var 

 Babuşçu sözlerini, “ Bundan böyle ülkemizde ayrımcılığa ve etnik kökenciliğe yer olmayacak. Açıyla tokuyla, Türk’üyle, Kürt’üyle, Alevi’siyle, Sünni’siyle bu ülkede yaşayanlar bizim. Birlik ve dirlik içinde kardeşçe yaşayabilmenin zeminini attık. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada koyduğumuz büyük hedeflere ulaşacak güçteyiz. Bunu başaracak olan biziz ve hedefimize ulaşmak için çok çalışmalı, anlatamadıklarımızı anlatmalı ve daha çok başarmalıyız. Çünkü bu ülke bizim ve yapacağımız her çalışma, bu ülke için büyük önem taşıyor. Bu nedenle, bu ülkenin AK Parti’ye AK Parti’nin gücüne ihtiyacı vardır.” sözleriyle tamamladı.

Daha sonra Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen’de genel politika içerikli kısa bir konuşma yaptıktan sonra toplantı, faaliyet raporlarının okunmasının ardından temenniler ve kapanış konuşmasıyla sonlandı.

Konuşmak için söz alan teşkilat mensupları, duygu ve düşüncelerini dile getirirken, “Bu ilçede seçim kaybedilmiş, il başkanı Kartal’ı dinlemeyecekte hangi ilçeyi dinleyecek, Pendik programı çok mu acil? Kartal’da sorun var Pendik’te ne var? Seçim kaybedilmiş bir ilçede yedi ay sonra ilk toplantı yapılıyor, ilçe başkanı hiç seçim kaybetmemiş gibi rahat, yapılması gereken en doğru karar istifa ederek il başkanını da rahatlatmak olur, il başkanımızın genel politika içerikli konuşmasını dinledik, ilçe çalışmaları hakkında fikir alışverişi neden yok?

Kartal da seçim çalışmaları ile ilgili eleştirilerini dile getiren mahalle temsilcileri yönetimleri, ilçe tarafından görevden alındıkları dile getirildiği belirtildi.

Biz derdimizi kiminle paylaşacağız, ilçe teşkilatına anlatacak olsak ilçeyle zaten her zaman görüşüyoruz.

Böyle bir toplantıda il başkanı partilileri dinlemeyecekte kim, ne zaman dinleyecek dinleyecek” şeklinde tepkisini dile getirdiği ifade edildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]