AK PARTİ’DEN KADIKÖY’DE YAZLIK SİNEMA

Yayın: 08:33 - 04.05.2015
Güncelleme: 08:33 - 04.05.2015

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı bir ilke daha imza attı. Yeni dönemde sıra dışı çalışmalarıyla gündeme gelen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Seçimin en renkli adaylarından birisi olan AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Faik Işık’ın desteklediği bir organizasyonla “Yıldızların Altında Sinema Keyfi” adıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Kadıköylülere yazlık sinema keyfi yaşatıyor.

Önceki akşam Caddebostan sahilde düzenlenen açık hava sinemasında Yılanların Öcü filmi siyah-beyaz nostaljik bir formatta gösterimde yer aldı. Binlerce Kadıköylünün bulunduğu noktada kurulan sinema Kadıköylülerden büyük ilgi gördü ve gösterimin sonunda büyük beğeni alarak uzun süre alkışlandı.

Kadıköylülerin beğenisini toplayan etkinlikte AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin; “Yazlık sinemaların unutulmaya başladığı bir dönemde Kadıköylülere bu keyfi yaşatmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Kadıköy’de farklı bir siyaset tarzı ortaya koyacaklarını ifade etti.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Faik Işık ise, Kadıköylülere bu etkinliği vizyondaki filmlerle birlikte sunmaya devam edeceklerini belirterek, biz birlikte Türkiye’yiz sloganına dikkat çekti ve önümüzdeki süreçte Kadıköylülerle birlikte renkli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz mesajını verdi.

Exit mobile version