Jimnastikçilerin gösterisi Maltepelileri büyüledi

Yayın: 06:40 - 09.05.2015
Güncelleme: 06:40 - 09.05.2015

Bahar Şöleni kapsamında Maltepe Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen, “Uluslararası Halk Oyunları ve Jimnastik Gösterisi” Maltepe Belediyesi Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gösteriler, Okan Orkestrası’nın sahne alması ve Türk kültürünü tanıtan davul-zurna şovla başladı. Yurtdışında ödülleri de bulunan Dünya Şampiyonu Manisa Modern Jimnastik grubu sahne almasından sonra Portekizli grubun, tranpolin gösterisi katılanları büyüledi. Bu gösteriden sonra Manisa ve Gaziantep ekipleri halk oyunları ve aerobik gösterilerini yaptı. Programın sonlarına doğru Estonya, İzmir Türk Koleji Step Grubu ve Litvanya ekipleri sahneye çıkarak, müthiş bir jimnastik gösterisi sundu. Özellikle Litvanya ekibinin basketbol topuyla yaptığı gösteri, izleyenlerce ayakta alkışlandı.

“BU GÖSTERİLERİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Gösteriler sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Ekber Asker, “Bütün ekipleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yurtdışından gelen misafirlerimizi Maltepe’de ağırlamaktan onur duyuyoruz. Böylesi bir organizasyonda bulunmaktan memnuniyet duyduk. Bu organizasyonları ilçemizde yaygınlaştıracağız” dedi.

Exit mobile version