CHP Kartal İlçe Başkanlığı Kadın Kolları anneleri unutmadı

Yayın: 15:49 - 10.05.2015
Güncelleme: 15:49 - 10.05.2015

CHP Kartal Kadın kolları Başkanlığı anneler günü münasebetiyle bir etkinlik düzenledi. Kartal Şadırvan Restaurantta verdikleri yemekli toplantıda güzel anlar yaşandı.

 

 
CHP Kartal Kadın Kolları Başkan’ı Refika Öztürk ve yönetiminin düzenlediği toplantıya Kadın kolları yönetimi haricinde bir çok partili katıldı.


 

Toplantıya katılanlar arasında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Eski Başkan yardımcısı gülseren Böyüktaş, CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili ve adayı Kadir Gökmen öğüt, İstanbul 1. Bölge Millet Vekili adaylarından Derya şentürk, Nurettin sarıbal,Doğan çakmak, CHP İstanbul İl başkan yrd. Çagdaş Murat Sabancı,CHP İstanbul İl Kadın kolları Başkanı Arzu Öner,CHP Kartal İlçe başkanı Erdal Kıskanç gibi isimlerin yanı sıra bir çok partili ve kadın misafirler katıldı.
Kadın misafirlerin ağırlıkta olduğu etkinlik Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Nuray Yılmaz’ın açılış konuşması ve okuduğu şiirle başladı. Başkan refika Öztürk’ün hoş geldin konuşmasının ardından toplantıya katılan misafirlere sırasıyla kısa birer konuşma yaptırıldı.


CHP KARTAL İLK KADIN KOLLARI BAŞKANIDA UNUTULMADI
CHP Kartal İlçe Başkan’ı Erdal Kıskanç Tüm misafirlerin anneler gününü kutladı ve 1946 yılında CHP Kartal İlçe Başkanlığının İlk kadın kolları Başkanlığını yapan Mensure Oral’ın kızı Nazan Ergündüz’e geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren annesi adına bir plaket verdi.
ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ
Geçtiğimiz dönemlerde İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan Başkanlara teşekkür belgeleri takdim edildi.
ÖZGE’YE DOĞUMGÜNÜ PASTASI
Engelli bir evlat annesi olan ve bu anlamda evladına göstermiş olduğu sevgi ve sabaat açısından kendiside ödüle layık görülen Özgenin annesine Kartal Belediye Başkan yardımcısı Gülcemal Fidan tarafından bir plaket takdim edildi.
Aynı zamanda bugün Özgenin doğum günü olması sebebiyle doğum günü pastası kesildi.

 


KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN GÜZEL JEST
Kartal Belediyesi Kreş öğrencilerininde katıldığı programda minik öğrenciler günün anlamına uygun anneleri için ve tüm anneler için hazırladıkları şiirleri okudular.

 

Program Yaşar Kocanında içinde bulunduğu Kartal Kültür Sanat Kooperatifi THM Korosu  sahne almasıyla son buldu.

Exit mobile version