Suadiye Yelken Kupası Sahiplerini Buldu

Yayın: 08:32 - 22.05.2015
Güncelleme: 08:32 - 22.05.2015

Poseidon Yelken – Suadiye Yelken Kupası Sahiplerini Buldu

Kentin en prestijli otellerinin başında gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Poseidon Yelken – Suadiye Yelken Kupası ödül törenine ev sahipliği yaptı. 200 yarışçının 30 tekneyle kıyasıya mücadele ettiği yarışta IRC 0 – 1 – 2 – 3- 4 ve destek sınıflarında 1.’lik ödülleri sırası ile Borusan Racing – Çılgın Sigma – Golbin 3 – Pupa Fifty Fifty – Burgan Bank Electron – Poseidon Yelken 2 ve Hedef Yelken 8 ekiplerinin oldu.

Poseidon Yelken – Suadiye Yelken Kupası yarışları bu yıl ilk kez başlangıç noktası olan Kalamış Koyu’nda gerçekleşti. 2014 yılından bu yana hazırlıkları süren yarışın rotası ise İstanbul’un büyülü güzelliğine sahip Kalamış Koyu ve Adalar arası olarak belirlendi. 200 yarışçının ve 30 teknenin rüzgara karşı yelken açtığı yarışta birincilik kupaları IRC 0 – 1 – 2 – 3- 4 ve Destek sınıflarında 1.’lik ödülleri sırası ile Borusan Racing – Çılgın Sigma – Golbin 3 – Pupa Fifty Fifty – Burgan Bank Electron – Poseidon Yelken 2 ve Hedef Yelken 8 ekiplerinin oldu.

Ödül töreninin ev sahibi Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel

Kalamış Koyu, Adalar ve Suadiye rotasında ilk kez performanslarını sergilendiği yarışın ödül töreni ise Anadolu Yakası’nın en gözde oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de düzenlendi. Birçok yarışcının ve izleyicilerin katıldığı törende sporcular kupa heyecanını doyasıya yaşadı.

Exit mobile version