Şampiyonluk Kupasını Teslim Aldılar

Yayın: 07:51 - 28.05.2015
Güncelleme: 07:51 - 28.05.2015

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını teslim aldı.
24 takımın katıldığı Kartal Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol turnuvasında tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan ve kupaya uzanan Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı kupayı teslim aldı.
Şampiyonluk kupasıyla birlikte Kurucu Ahmet Şimşek’in yanına giden voleybolcular, gelecek yıl İstanbul şampiyonu olmak için çalışacaklarını söylediler.
“Sizler akıllısınız.”
Şampiyon kızlarla birlikte kupayı kaldıran ve çok mutlu olduğunu dile getiren Kurucu Ahmet Şimşek, “Sizlerin sayesinde bakın ne güzel kupalar kazanıyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bizim zamanımızda spora daldığımız zaman dersleri ihmal ediyorduk. Sizler akıllısınız. Hem dersi, hem de sporu bir arada yürütebiliyorsunuz. Derslerinizi sakın ihmal etmeyin. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
“Artık İstanbul şampiyonluğunu hedefliyoruz.”
Şampiyon olmak için aralıksız çalıştıklarını ve başardıklarını belirten Ahmet Şimşek Koleji Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanı, Fenerbahçeli eski Milli voleybolcu Tamer İskender, “Takım olarak şampiyonluğuna kilitlendik ve başardık. Sporcularımıza güvendik, onlar da güvenimizi karşılıksız bırakmadı. Artık İstanbul şampiyonluğunu hedefliyoruz. ”dedi.

Exit mobile version