Ahmet Şimşek’li Ela, 4 Altın Madalya Kazandı.

Yayın: 13:12 - 01.06.2015
Güncelleme: 13:12 - 01.06.2015

Ahmet Şimşek’li Ela, 4 altın madalya kazandı.
Ahmet Şimşek Koleji yüzme takımı öğrencileri, İstanbul’daki tüm yüzme kulüplerinin katılımıyla gerçekleştirilen 9-10 yaş teşvik yarışlarında göz doldurdular ve okul yarışlarına hazır olduklarını gösterdiler. Yarışların en başarılı olan sporcusu ise, 4 altın madalya kazanan 3. Sınıf öğrencisi Ela Naz Özdemir oldu.
Aynı zamanda Burak Sezgin yüzme kulübünün de sporcuları olan öğrenciler, okul yarışları öncesinde gerçekleştirilen teşvik yarışlarında birbirinden başarılı sonuçlar çıkarmayı başararak moral depoladılar.
“Yarışların en başarılı ismi Ela Naz Özdemir oldu.”
Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Baş Antrenörü İ. Burak Sezgin yaptığı açıklamada, “Sporcularımız katıldıkları yarışlarda birbirinden başarılı sonuçlar aldılar. Ancak yarışların en başarılı ismi 4 altın madalya kazanan sporcumuz Ala Naz Özdemir oldu. Sporcularımız yarışlarda bir saliselik kayıplarla ilk 3 sıraları kaçırsalar da, kendi derecelerini geliştirdiler ve 1-2 Haziran tarihinde yapılacak okul yarışları için madalya heyecanımızı artırdılar. Velilerimizin de bizleri yalnız bırakmadığı bu yarışlar, renkli görüntülere sahne oldu ve yüzme branşının okulumuzda ne kadar çok sevildiğini gösterdi. Okul yarışlarında da madalya kürsüsüne çıkacağız. Ana hedefimiz Ahmet Şimşek Koleji bayrağının kürsüde sürekli görünmesini sağlamaktır.”dedi.

Exit mobile version