Genç Yüzücü Kaan Aşık, Türkiye’nin Gururu Oldu

Yayın: 12:46 - 08.06.2015
Güncelleme: 12:46 - 08.06.2015

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenen Arena Cup 2015’te ay yıldızlı formayı giyen Serhat Kaan Aşık, 200 metre karışık branşında üçüncü oldu. Genç yüzücü, başarısıyla başta doğum yeri Balıkesir olmak üzere tüm Türkiye’nin yüzünü güldürdü.

Mart ayında katıldığı Multination Yıldızlar Müsabakaları’nda da ülkemize bronz madalya kazandıran Serhat Kaan Aşık, “Bu yılki ana hedefim 27-31 Temmuz tarihleri arasında Tiflis’te yapılacak olan E.Y.O.F ‘ta (European Youth Olimpic Festival) ülkeme madalya kazandırabilmek” diye konuştu.

Eğitim ve spor hayatına İstanbul’da devam eden Serhat Kaan Aşık’ın antrenörü Tuncay Itri Vanlı, “Serhat Kaan, spor ve akademik hayatın birlikte yürütülebileceğini en iyi şekilde gösteriyor. Bu sezon ana hedefimiz olan E.Y.O.F (European Youth Olimpic Festival) öncesi test niteliği taşıyan bu müsabakada elde etmiş olduğumuz bronz madalya ve yüzdüğü dereceler bizi daha çok motive ediyor. Bize tesislerini açarak destek olan Akasya Jatomi Fitness Club’a ve Akasya Jatomi Fitness Club Genel Müdürü Zümra Yıldırımlı’ya da özellikle teşekkürlerimizi iletmek isteriz.” dedi.

Exit mobile version