Turnuvanın Şampiyonu Cevizli Kireç Ocakları Takımı

Yayın: 07:25 - 09.06.2015
Güncelleme: 07:25 - 09.06.2015

Elazığ Dernekler Federasyonu ve Cevizli Muhtarlığı işbirliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen 20. Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı. Müsabakalar sonunda Ekay Relam Spor’u 3-1 mağlup eden Cevizli Kireç Ocakları takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Cevizli Anadolu Lisesi Halı Saha Tesisleri’nde oynanan final müsabakasını, Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli, Meclis üyeleri, Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş Dikilidaş ve mahalle muhtarları, Kartal Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları, takımın taraftarları ve çok sayıda vatandaş da izledi.

Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, turnuvanın şampiyonlarına kupalarını ve madalyalarını takdim ederek turnuvaya katılan bütün sporcuları, centilmenlik çerçevesinde oynadıkları için tek tek kutlayarak teşekkür etti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer de tüm takımları tebrik ederek, turnuvayı düzenleyen Cevizli Anadolu Spor Kulübü’ne ve turnuvaya katılarak centilmence, profesyonelce kıyasıya mücadele eden tüm takımları kutladı.

Exit mobile version