Yüksel – İlhan Alanyalı Fen Lisesi’nde Pinhani Konseri

Yayın: 11:49 - 11.06.2015
Güncelleme: 11:49 - 11.06.2015

YÜKSEL – İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ’NDE PİNHANİ KONSERİ

Kartal Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi’nde yılsonu mezuniyet etkinliğinde Pinhani rüzgârı esti. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer Kartal Belediyesi İştiraki Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül ve Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü dem Uçar ile Okul Müdürü Muammer Okumuş ve öğretmenler ile öğrenciler konseri izledi.
Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer Pinhani grubuna plaket takdim ederken Okul Müdürü Muammer Okumuş’ta Pinhani konserinin gerçekleşmesini sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’e çiçek takdim etti.
Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de yaptığı konuşmada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ün Okulu ziyaretinde öğrencilere mezuniyet gecesi istediğiniz sanatçı ile sizleri buluşturacağım sözü üzerine konserin gerçekleştiğini ifade etti ve Başkan Öz’ün çocukları ve gençleri çok sevdiğini onlar için önemli projeleri Kartal’da uyguladığını söyledi. Gençlerin mezuniyet ile yeni bir döneme adım attıklarını belirten Gürer “Geleceği belirleyecek olan sizlersiniz. Bilgi, kültür ve sanat ile buluşarak düşüncelerinizi geliştirin. Sorgulayan, öneren, başaran ve yaşadığı çevre ile barışık yaşayan bir bakışınız olsun. Belediye olarak hedefimiz daha sorunsuz ve yaşanabilir güzellikleri artmış gelişen bir Kartal bunun içinde projeler üretiyoruz ve uyguluyoruz. Bu bağlamda sizlerinde gelecek adına yapacaklarınızı önemsiyoruz. Geleceğiniz güzel ,düşleriniz gerçek, her şey gönlünüzce olmasını diliyorum”dedi.
Kartal Yüksel – İlhan Alanyalı Fen Lisesi hayırsever iş adamı İlhan ALANYALI ve eşi Yüksel ALANYALI tarafından yaptırıldı. 02.08.2004 tarihinde açılan okul Temmuz 2014’e kadar Anadolu Öğretmen Lisesi olarak hizmet verdi ve bu tarihten itibaren Fen Lisesine dönüştü. Okul Müdürü, 1 Müdür Başyardımcısı, 2 Müdür Yardımcısı, 37 kadrolu öğretmen görev yapmaktadır. 2009 yılında faaliyete geçen Kız Öğrenci Pansiyonunda parasız yatılıdır.

Exit mobile version