Kartal Belediyesi Dünya Engelliler Günü’nde şenlik düzenliyor…

Yayın: 16:05 - 03.12.2009
Güncelleme: 16:05 - 03.12.2009

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kartal Belediyesi Engelliler Koordinasyon Birimi, 5 Aralık Cumartesi günü Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde engelli vatandaşlar ve aileleri için bir şenlik  düzenliyor. 

 

Saat 14:00’te başlayacak şenlik,  Kartal Belediyesi Engelliler Koordinasyon Birimi ve Halkevleri Engelli Hakları Atölyesi işbirliğiyle yapılıyor. Şenliğe Kartal’dan ve İstanbul’un diğer noktalarından çok sayıda engelli vatandaşımızın ve ailelerinin katılması bekleniyor.

Programın açılışında Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Engelliler Birimi Koordinasyonu’ndan Özgür Uğur ve programa katkıda bulunan demokratik kitle örgütü temsilcileri kısa birer konuşma yapacaklar.

 

Konuşmaların ardından “Görme Alanı” adlı bir kısa film gösterimiyle devam edecek programda Özel İçebakış Özel Eğitim ve Rehabiltasyon Merkezi ,  Özel İlk Evre Özel Eğitim ve Rehabiltasyon Merkezi ve Özel Yeditepe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, halkoyunları gösterisi ve müzikleri ile izleyicilerine güzel dakikalar yaşatacaklar.

Program, Halkevleri Engelli Hakları Atölyesi Yalın Ezgi Müzik Grubu’nun konseri ile devam edecek. İstanbul Dance Company’den Nurşen ve Ferhat Korkmaz’ın tango gösterisinin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Gönül Kahraman sahne alacak.

 

Yaklaşık 4 saat sürecek şenliğin son sanatçısı Mehmet Ali Türk’ün sürpriz gösterileri ile izleyenler keyifli dakikalar geçirecekler.

 

Saat 18’e dek sürecek program, kokteyl ile sona erecek. Programa tüm halkımız davetlidir.

Exit mobile version